Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Alden Ehrenreich je novi Han Solo
Nakon mjeseci potrage konačno je izabran nasljednik Harrisona Forda za najavljeni spin-off "Ratova zvijezda"

Alden Ehrenreich je novi Han Solo

 
Potraga za Hanom Solom je završila, a velikog Harrisona Forda u jednoj od najtraženijih uloga ove godine naslijedit će Alden Ehrenreich. Poznat po ulozi u ovogodišnjem filmu Ave Cezare! ovaj će 26-godišnjak nakon dugo vremena ponovno utjeloviti mladog Hana Soloa u samostalnom spin-offu koji se očekuje 2018. godine.
 
Za Lucasfilm film će režirati Phil Lord i Christopher Miller, a odluka o glavnome glumcu donesena je nakon mjeseci opsežnih audicija i tisuće glumaca koji su se kandidirali za ovo mjesto. Iako su u najužem izboru ostali Miles Teller, Ansel Elgort, Dave Franco, Jack Reynor, Scott Eastwood, Logan Lerman, Emory Cohen i Blake Jenner, Lucasfilm je još jednom dokazao svoju nepredvidivost odlučivši se na kraju ipak za Ehrenreicha koji se tek kasnije pojavio kao favorit.
 
 
Alden Ehrenreich se sasvim slučajno našao u svijetu glume, nakon što ga na bar micvi jednog prijatelja zapazio Steven Spielberg koji je odmah u njemu vidio veliki potencijal. Prvu veliku ulogu imao je 2009. godine u drami Tetro, nakon čega je surađivao s redateljima poput Woodyja Allena (Jasmine French), Chan-wooka Parka (Stoker) i Richarda LaGravenesea (Divna stvorenja).
 
Radnja Han Solo spin-offa još se drži u potpunoj tajnosti, a jedino je poznato da će biti smještena u vrijeme između Epizode III i Epizode IV te da će pratiti Hana Soloa prije nego se priključio pobunjeničkom savezu. Prema nekim izvorima ključnu ulogu u filmu imat će Chewbacca, a postoji mogućnost da se putevi mladog Hana Soloa susretnu i s lovcem na glave znanim kao Boba Fett, no iz Disneya nema službene potvrde o tome.
 
Spin-off o mladom Hanu Solou u kina bi trebao stići 25. svibnja 2018. godine.
S.V.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala