Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mumija s Tomom Cruiseom dodala još jednu zvijezdu
Oskarovac Russell Crowe pridružit će se novoj verziji filma "Mumija" u jednoj vrlo zanimljivoj ulozi

"Mumija" s Tomom Cruiseom dodala još jednu zvijezdu

Universal se odlučio ugledati na druge studije i također napraviti jedan filmski svijet u kojem sva njihova filmska čudovišta mogu naći svoje mjesto. Jedan od filmova u tom serijalu bit će reboot Mumije, koju će predvoditi Tom Cruise. Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci objavljen je dio glumačke ekipe kojoj bi se sada mogao pridružiti i oskarovac Russell Crowe i to u ulozi poznatog znanstvenika.

Crowe, koji se trenutno nalazi u pregovorima za ulogu u ovom projektu, neće glumiti tek neku običnu ulogu: Deadline prenosi kako ga očekuje uloga u stilu Jekylla, poznatog lika iz romana Roberta Louisa Stevensona iz 1886. godine.

S obzirom da Universal u svojim filmovima o čudivštima radije uzima ono pravo umjesto imitacije, možemo pretpostaviti kako će uloga u kojoj će se Crowe naći biti zaista ona dr. Jekylla i njegovog čudovišnog alter-ega gospodina Hydea, iako će u filmu biti smješten u suvremeno doba, a ne u svoje tradicionalno 19. stoljeće. Pretpostavljamo da će u filmu Jekyll uzeti nekakvu formulu koja će ga pretvoriti u Hydea, što će svakako imati utjecaja na borbu protiv drevnog egipatskog zla.

Uz Cruisea i Crowea, u filmu će se naći Sofia Boutella, Annabelle Wallis, Jake Johnson, Marwan Kenzari i Courtney B. Vance. Film pod redateljskom palicom Alexa Kurtzmana očekujemo 9. lipnja 2017. godine.

No prije svega će Crowe biti jedan od dobrih dečki, uz Ryana Goslinga u filmu The Nice Guys, koji u naša kina stiže uskoro - 19. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala