Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Autorica Sumraka vraća se s pričom o duhovima
Stephenie Meyer pokušat će adaptacijom romana "Anna u haljini od krvi" napraviti novi tinejdžerski hit

Autorica "Sumraka" vraća se s pričom o duhovima

Autorica serije romana Sumrak Stephenie Meyer predstavila je svoj novi projekt. Kako donosi Variety, Meyer će nadnaravne romane autorice Kendare Blake adaptirati u filmsku franšizu.

Produkcija prvog filma Anna u haljini od krvi planira se krajem godine, a projekt će se službeno predstaviti na nadolazećem Filmskom festivalu u Cannesu. Za scenarij je zadužen Allison Wood, a režirat će ga Trish Sie (Step Up 5). Od glumačke ekipe producenti Meyer i Meghan Hibbett za sada su izdvojili glavne zvijezde: Maddie Hasson poznatu po ABC-jevoj obiteljskoj seriji Twisted i Camerona Monaghana poznatog po ulogama u serijama Besramnici i Gotham.

Anna u haljini od krvi prva je knjiga iz serije, a postoji i nastavak pod nazivom Djevojka iz noćnih mora. Glavni lik ovog mračnog tinejdžerskog romana je Cas (Cameron Monaghan) koji je od oca naslijedio neobično zanimanje: on ubija mrtve. Naoružan očevim athame nožem, putuje svijetom s majkom koja prodaje okultne potrepštine i njihovim mačkom koji može namirisati duhove. Tragajući za duhom kojega mještani nazivaju Anna u haljini od krvi (Maddie Hasson), Cas pronalazi duh s kakvim se do sada nije susreo. Ona još uvijek nosi bijelu haljinu koju je imala kada je 1958. brutalno ubijena – no s nje sada kapa krv dok se kreće. Otkad je mrtva, Anna je ubila svaku osobu koja se usudila ući u napuštenu viktorijansku kuću koja je nekada bila njezin dom. No, iz nekog razloga pošteđuje Casov život.

Meyer je uvjerena u veliki uspjeh ovih izuzetno popularnih romana za mlade, a kako kaže ključna stvar bila je pronaći prave glumce za glavne uloge koji će dočarati mističnu atmosferu ove priče.

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala