Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljen trailer napetog trilera Djevojka u vlaku
Film prema književnom hitu Paule Hawkin koji je osvojio svijet, okupio je odličnu glumačku ekipu

Objavljen trailer napetog trilera "Djevojka u vlaku"

Film Djevojka u vlaku adaptacija je istoimenog bestselera Paule Hawkin, književnog hita koji je prema prodajnim brojkama u svijetu zasjenio čak i Da Vincijev kod i roman Nestala, te je u 3 mjeseca od izlaska prodan u gotovo 2 milijuna primjeraka.

Scenarij za film potpisuje Erin Cressida Wilson, režirat će ga Tate Taylor, a okupio je odličnu glumačku ekipu. Glavnu junakinju Rachel utjelovila je Emily Blunt.

Rachel svako jutro putuje vlakom i prolazi pored kuće u kojoj je nekad živjela, a u kojoj sad njezin bivši suprug živi s novom ženom. Kako bi odvratila teška sjećanja, za vrijeme dok vlak stoji na semaforu ona uvijek gleda istu kuću malo dalje od ove i zamišlja da poznaje par koji u njoj živi te da je njihov život savršen za razliku od njezinog koji se nakon razvoda počeo raspadati.

Kada se u tome mirnom naselju dogodi zločin, Rachel će shvatiti da je uključena u njega više nego što je i sama svjesna. U želji da otkrije istinu, mora se suočiti s vlastitim strahovima. Dok se gorke uspomene i duhovi prošlosti vješto prikradaju i odvlače je sve dublje u svijet obmana, istina je mnogo bliže nego što itko može zamisliti.

Uz Emily Blunt glavne likove igraju Rebecca Ferguson koja glumi Annu, ženu koja se udala za Rachelinog bivšeg supruga (Justin Theroux). Haley Bennett je pak dobila ulogu Megan, njihove udane susjede koja je nestala, a njezinog muža Scotta utjelovio je Luke Evans.

Djevojka u vlaku (The Girl on the Train) u kina stiže 7. listopada

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala