Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: Stiže Space Jam 2!
Košarkašu LeBronu Jamesu napokon će se ispuniti želja da snimi nastavak filma "Space Jam"

Službeno je: Stiže "Space Jam 2"!

Jedna od najslabije čuvanih tajni u Hollywoodu jest da košarkaš LeBron James već neko vrijeme želi napraviti nastavak filma Space Jam. Svi znaju da su Warner Bros i LeBron to željeli napraviti no svaki put kada bi se spomenula ta tema odgovor je bio da se nastavak ne očekuje u neko skorije vrijeme. I dalje ne znamo kada će stići nastavak, ali sada zasigurno znamo da stiže: film ima scenariste koji već pišu scenarij, u pregovoru su sa redateljem, a zvijezda filma je spremna.

Prve glasine oko nastavka počele su prije nekoliko godina. LeBron, koji će preuzeti glavnu ulogu, nije skrivao svoj interes i često je spominjao kako bi rado napravio taj film. Sada mu se napokon želja ostvarila. Andrew Dodge i Alfredo Botello zaduženi su za pisanje scenarija, a Warner Bros je u pregovorima sa redateljem Brzih i žestokih i Zvjezdanih staza: S one strane Justinom Linom.

Glasine o snimanju nastavka pojačale su se prošle godine nakon pozitivnih komentara na LeBronovu sporednu ulogu u filmu Kaos u glavi nakon čega je potpisao ugovor sa Warner Brosom. Kako je to isti studio koji je radio originalni film 1996. i drži prava na sve omiljene crtane likove Looney Tunes mnogi su se počeli pitati postoji li kakva veza. Nije trebalo dugo da informacije isplivaju na površinu.

Originalni film u glavnoj je ulozi imao legendarnog Michaela Jordana koji se morao boriti sa vanzemaljcima koji su okupirali svijet Looney Tunesa. Zekoslav Mrkva i njegovi prijatelji odlučili su odmjeriti snage sa okupatorima na košarkaškom terenu, a za to im je trebao upravo Jordan. Pretpostavljamo da će LeBron James u novom nastavku imati sličnu ulogu. No ono glavno pitanje koje se postavlja jest: hoće li se ponovno pojaviti i Bill Murray?

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 1
    drdark drdark @ 3.5.2016. 21:08

    To rorschach crnčugo! Sve same mrlje na kartama; samo nek još potpišu ttippy ugovor! Udri brigu na primitivizam!

  • #2
    0 0
    pandaboy pandaboy @ 3.5.2016. 20:20

    @drdark, pa zato ćemo baš i dobiti ovaj u narodu željeni nastavak hvalospjeva vrijednog "Space Jama"edit: nema veze, vidim da si ipak odlučio zamijeniti "fašizam" s "amerikom" :P 

  • #1
    0 2
    drdark drdark @ 3.5.2016. 19:17

    Smrt americi, sloboda narodu!

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala