Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hoćemo li gledati povratak u Zombieland?
Nastavak filma "Dobrodošli u zemlju zombija" možda stigne i prije svih očekivanja

Hoćemo li gledati povratak u "Zombieland"?

Ponekad je neke stvari lakše reći nego napraviti pogotovo kad je riječ o nastavcima filmova. Međutim čini se da to nije slučaj s nastavkom post-apokaliptične horor komedije Dobrodošli u zemlju zombija (Zombieland) koja bi se mogla neočekivano izdići iz pepela. Kako donosi CinemaBlend postoje glasine da je snimanje filma zakazano u Atlanti već ovoga kolovoza.

Prvi film prvijenac je redatelja Rubena Fleischera, a ostao je zapamćen po fantastičnoj glumačkoj postavi predvođenoj Woodyjem Harrelsonom, Jessiejem Eisenbergom i Emmom Stone. Ako stvarno tako brzo dođe do nastavka postavlja se pitanje hoće li u njemu glumiti ista postava ili producenti imaju u planu posve novu priču s novim glumcima.

Radnja prvoga filma za čiji su scenarij zaslužni dugogodišnji suradnici Rhett Reese i Paul Wernick prati dvojicu muškaraca koji su našli način kako preživjeti u svijetu preplavljenom zombijima. Columbus (Jesse Eisenberg) je veliki trtaroš no kad prijeti opasnost da te pojedu zombiji, strah može spasiti život. Tallahasse (Woody Harrelson), agresivni ubojica zombija, ima samo jednu želju, a ona je da pojede posljednju čokoladicu na Zemlji. Kad im se priključe Wichita (Emma Stone) i Little Rock (Abigail Breslin), koje su i same pronašle jedinstvene načine preživljavanja u carstvu zombija, morat će odlučiti što je gore, pomoći jedni drugima ili se prepustiti zombijima.

Hoće li se obistiniti glasine o povratku u zemlju zombija saznat ćemo uskoro. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala