Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava kontroverznog filma o Edwardu Snowdenu
U naslovnoj se ulozi nalazi Joseph Gordon-Levitt, a u sporednima Nicolas Cage, Shailene Woodley i Tom Wilkinson

Najava kontroverznog filma o Edwardu Snowdenu

Trailer za film Snowden, rađen po istinitoj priči pod redateljskom palicom Olivera Stonea otkriva Josepha Gordona-Levitta, koji utjelovljuje bivšeg zaposlenika CIA-e.

Film, čiji je datum izlaska pomaknut sa prošle godine na ovu prati put Edwarda Snowdena od vojske i CIA-e, gdje je došao na loš glas nakon što je pomogao objaviti povjerljive informacije vezano za razne programe nadziranja.

Film se temelji na dvjema knjigama: The Snowden Files autora Lukea Hardinga i Time of the Octopus Anatolyja Kucherena.

Uz Gordona-Levitta u naslovnoj ulozi u filmu se nalaze i Melissa Leo kao snimateljica dokumentaraca Laura Potras, Tom Wilkinson u ulozi Guardianova novinara Ewena MacAskilla i Zachary Quinto kao odvjetnik i novinar Glenn Greenwald. U filmu također glume Rhys Ifans, Nicolas Cage i Shailene Woodley.

Glavni je glumac, zajedno sa redateljem, posjetio Snowdena prije početka produkcije. "Krenuo sam bez sumnje da je ono što je Snowden napravio bilo zato što je smatrao da je to bilo ispravno, da je vjerovao kako može pomoći zemlji koju voli.", rekao je Gordon-Levitt u razgovoru za Guardian prošle godine i dodao: "Sada, kao što bi i sam rekao, nije na njemu da kaže je li bio u pravu ili ne. To ljudi sami moraju odlučiti i svakoga bi potaknuo da to sam zaključi."

Kako je zapravo tekla cijela priča saznajte 16. rujna kada film stiže u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #8
    0 0
    trifrtaljac trifrtaljac @ 26.7.2016. 20:48

  • #7
    1 2
    pandaboy pandaboy @ 24.6.2016. 22:42

    Unajmite sobu već jednom! :D

  • #6
    2 4
    clauden clauden @ 24.6.2016. 19:29

    Pustimo to. Gledaš šta novo ovih dana? Izašla je hrpa dobrih/podnošljivih serija. Poslao sam ti listu na pp (drame uglavnom i pokoji triler i akcija). Filmovi su slabi pa me serije spašavaju. ;)

  • #5
    1 2
    buffalobill buffalobill @ 24.6.2016. 19:25

    a ne znam,cetverored sam pogledao samo jedanput,cinio mi se kao neki hiperrealizam,ali ono kolektivno iseljavanje prije dolaska partizana je odlicno,kasnije film pada i mrcvari,znam da je bilo jos i gore ali.. edit: sad sam tek skuzio od kud se ovdje stvorio sedlar,kakav kompliment njemu usporedbom sa stonom!

  • #4
    1 3
    clauden clauden @ 24.6.2016. 19:04

    Ne šalim se Buffy, Četverored je jedini hrvatski film koji sam pogledao cijelog. A neki dan čak i ponovio. Sedlar je dobar režiser, jedan od rijetkih naših koji je na tržištu. On ne uzima lovu iz EU fondova i ne snima politički korektne filmove tj. Soroševe pamflete tipa "Posljednji Srbin u Hrvatskoj". 

    Sedlar je snimio hrpu dokumentaraca o židovskim suvremenim velikanima, izraelskim nacionalnim herojima, a sve na zahtjev države Izrael, njegove projekcije imaju ispunjene kino dvorane, a traže ga po cijelom svijetu. Gledao sam ga neki dan na tv govorio je o projektima koje sprema i nabrojao jedno 3-4 filma na kojima trenutno radi sve u inozemnoj produkciji: igrani filmovi, ljudske sudbine u ratnom vihoru i neki dokumentarci. Koji je naš filmaš toliko tražen vani? Svi se ovdje kolju za Soroševu sisu jer su nedovoljno dobri da izađu na tržište.

Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala