Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ovogodišnji festival ugostit će Lidiju Bačić, Amela Ćurića i Mejaše
Najveći festival domaće glazbe CMC festival Vodice 2016. održava se 10. i 11. lipnja

Ovogodišnji festival ugostit će Lidiju Bačić, Amela Ćurića i Mejaše

Foto: CMC
Glavni medijski pokrovitelj: MojTV

Lidija Bačić predstavlja pjesmu Od ljubavi pijana s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja 2016. Pjesmu potpisuje isti autorski tim koji je radio i prethodni Lidijin hit, Prokleto dobro ljubiš - Fayo, Denis Dumančić i Igor Ivanović. Cijeli tim očekuje da će pjesma ponoviti, ako ne i nadmašiti, uspjeh prethodnog singla.

O Lidiji Bačić na estradi vlada mišljenje da je jedan od najboljih ženskih vokala, a izgledom je po mnogim anketama jedna od najljepših i najvrućih Hrvatica. Sve što ona objavi u trenutku podigne medijsku prašinu i postaje hit. Nova pjesma i spot Od ljubavi pijana jednako će uzdrmati glazbenu scenu. U pjesmi do izražaja dolazi kvaliteta njenog glasa, a atraktivni spot u režiji Darija Radusina, u kojem je Lidija snimala scene u kadi i zamotana samo u plahtu, sasvim sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

"Ovo je definitivno jedna od najboljih pjesama u mojoj dosadašnjoj karijeri. To je snažna pjesma nabijena čistim emocijama. Stihovi su stvarni, životni i proživljeni. Vjerujem da će se mnogi pronaći u ovoj glazbenoj priči koja je zapravo epizoda iz stvarnog života mnogih od nas", rekla je Lidija.

Popularni Mejaši predstavljaju pjesmu Bubamara s kojom će nastupiti na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama. Riječ je o pjesmi bržeg, veselog ritma, koja je već oduševila njihovu vjernu publiku i skupila oko 290.000 pogleda na njihovom YouTube kanalu.

Pjesmu Bubamara potpisuje Denis Dumančić, a s njim je na aranžmanu radio Branimir Mihaljević. Spot je režirao Marko Zeljković Zelja, a dečki su ga snimali u Slavoniji. Bubamaru glumi Suzana Pavić, Marko Slipčević je u ulozi svodnika, mladoženja je Vladimir Andrić, zaručnica je Antonela Marinović, a prijatelje glume Mejaši.

"Hvala svima koji su ovaj spot učinili posebnim, a kapa do poda režiseru Marku Zeljkoviću koji je u ekspresnom roku sve organizirao, snimio i smontirao. Svaka čast i slava najboljem kuharu graha Luki Košiću koji je opet dokazao da život ima smisla i evo mu ruka zato! Isprika gazdi zbog kante koju smo slučajno razbili", rekli su popularni Tamburaši u starkama kojima će ovo biti drugi nastup na CMC festivalu. Podsjetimo, prošle su godine u Vodicama izveli laganicu Kako da te zaboravim.

Amel Ćurić prvi će puta nastupiti na CMC festivalu u Vodicama s pjesmom Te zime. Uz Damira Bečića koji potpisuje glazbu, tekst i aranžman, Borislav Domazet pripomogao je u pisanju teksta, a na aranžmanu je radio i Dušan Alagić koji inače surađuje s poznatim glazbenicima diljem regije poput Severine, Željka Joksimovića i Sergeja Ćetkovića.

Spot za pjesmu Te zime zabilježio je preko 3,7 milijuna klikova. Redatelj je Haris Dubica, a spot je sniman na Bjelašnici.

"Mislim da je pjesma 'Te zime' pun pogodak. Kadrovi su zaista lijepi i posebni, jer dosta značaja pridajem spotovima. Moram priznati da me nervira kada neko snimi sjajnu pjesmu, uloži u snimanje, produkciju, a spot napravi prosječan. Razumijem naše pjevače, jer nije lako osigurati budžet, ali na svjetskoj sceni mi je to neopravdano. Što se tiče samog snimanja spota…uf to je bilo baš teško. Hladnoća iscrpi čovjeka, a snimali smo i na minus 12 stupnjeva, no ja sam još dobro prošao za razliku od djevojke koja je u spotu oskudno odjevena, u lepršavoj haljini i golih ruku", rekao je Amel nakon snimanja spota. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala