Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte Eddieja Murphyja u prvom isječku obiteljske drame
Nakon četiri godine pauze Eddie Murphy se vratio na velika platna s filmom "Mr. Church"

Pogledajte Eddieja Murphyja u prvom isječku obiteljske drame

 Veliki komičar i glumac, poznat po svojim karizmatičnim likovima mnogih komedija, Eddie Murphy vraća se na velika platna u filmu "Mr. Church"

Uoči premijere filma na Tribeca film festivalu dobili smo prvi pogled na njegovu najnoviju ulogu. Eddieja Murphyja zadnji puta smo vidjeli u kino dvoranama u komediji Tisuću riječi davne 2012. godine, a zadnji film koji je snimio (iako je u kinima bio daleko prije spomenutog) bila je akcijska komedija Velika krađa nebodera 2011. godine. 

Ovog puta Eddie Murphy se odlučio za manje komičnu i više dramsku ulogu. "Mr. Church" je dirljiva obiteljska drama kojoj se u središtu nalazi naslovni gospodin Church kojeg glumi Eddie Murphy. 

Drama je inspirirana istinitim događajima, a radnja prati kuhara Henryja Josepha Churcha i rastuće prijateljstvo između njega i mlade Charlotte. Kuhar dolazi u dom obitelji Brody zbog danog obećanja da će se brinuti za Marie koja umire od raka i njenu kćer Charlotte. Kći nikako nije oduševljena ovim razvojem događaja i opire se sprijateljiti s nepoznatim kuharom. Planiranih 6 mjeseci pretvori se u 6 godina zajedničkog života Marie, Charlotte i gospodina Churcha, tijekom kojeg Church postaje iznimno važna osoba uCharlottinom životu.

Murphy je dakle preuzeo ulogu gospodina Churcha dok Britt Robertson igra Charlotte. Uz njih u filmu glume i Lucy Fry, Natascha McElhone, Xavier Samuel te Mckenna Grace. Scenarijem kojeg je napisala Susan McMartin ravna Bruce Beresford

Prvi isječak iz filma, u kojem vidimo kratku interakciju između dva glavna lika Churcha i Charlotte, stigao je ovog vikenda. Kako se Murphy, glumac kojeg smo navikli vidjeti u komedijama, snašao u ozbiljnoj ulozi možete vidjeti niže. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala