Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Marvelov Inhumans ispao s rasporeda
Budućnost filma "Inhumans" ostaje upitna nakon što je film i službeno skinut s rasporeda Marvelove faze 3

Marvelov "Inhumans" ispao s rasporeda

 Nakon nekoliko tjedana šuškanja o otkazivanju filma "Inhumans" Marvel je uklonio datum premijere filma s rasporeda nadolazećih naslova Marvelova filmskog svemira. 

Iako još uvijek službeno stoji da film nije u potpunosti otkazan, nego je samo odgođen, budućnost filma "Inhumans" stoji na jako klimavim nogama. 

Prije dvije godine, kada je Marvel najavljivao fazu 3, originalni datum izlaska filma bio je zakazan za kraj 2018. godine, točnije 2. studenog 2018. Premijera je već nekoliko puta bila pomaknuta mijenjanjem planova kroz prošlu godinu i najavljivanjem novih nastavaka već postojećih originala. Na raspored je prvenstveno utjecao dodatak filma "Spider-Man: Homecoming", a zatim i nova premijera za nastavak Ant-Mana "Ant-Man and The Wasp". Ranije ove godine "Inhumans" je pomaknut za sredinu 2019. godine, a sada je konačno i skroz uklonjen s rasporeda u bližoj budućnosti. 

Sam strip pojavio se davne 1965. u izdanju Fantastične četvorke kada su Stan Lee i Jack Kirby stvorili likove po imenu Black Bolt, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal, Maximus the Mad i Lockjaw, nadljudske likove koji su postali poznati kao Inhumans. Na malim ekranima postali su važan dio Marvela u seriji Agenti SHIELD-a.

Za sada su dostupne proturječne informacije što se tiče snimanja filma i njegove budućnosti. Kako saznaje Collider od predsjednika Marvela Kevina Feigea, "Inhumans" će se definitivno snimiti, ali nije točno poznato koliko daleko u budućnosti. Feige je potvrdio kako će to vjerojatno biti još kasnije nego po posljednjem najavljenom rasporedu (sredina 2019.). 

Ipak, Bleeding Cool saznaje kako je "Inhumans" zadnji na ljestvici prioriteta u Marvelu i kako će film nakon daljnjeg odgađanje biti i definitivno otkazan.

Za sada je jedino sigurno kako "Inhumans" nećemo gledati još najmanje četiri godine, a kroz to vrijeme neće biti manjka Marvelovih ekranizacija. Može se nabrojati barem 10 najavljenih filmova (Kapetan Amerika: Građanski rat, Doctor Strange, Čuvari galaksije Vol. 2, Spider-Man: Homecoming, Thor: Ragnarok, Black Panther, Avengers: Infinity War - dio 1, Ant-Man and the Wasp, Captain Marvel, Avengers: Infinity War - dio 2).

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala