Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cillian Murphy i Tom Hardy vraćaju se u novoj sezoni Peaky Blindersa
Treća sezone BBC-jeve serije "Peaky Blinders" o kriminalističkom podzemlju Birminghama s početka 20. stoljeća stiže u svibnju

Cillian Murphy i Tom Hardy vraćaju se u novoj sezoni "Peaky Blindersa"

 BBC-jeva drama o kriminalističkom podzemlju Birminghama na početku 20. stoljeća, "Peaky Blinders", stiže u svojoj trećoj sezoni početkom svibnja. Uz najavu premijere nove sezone stigao je i prvi trailer, koji otkriva ponešto o glavnim likovima serije. 

Cillian Murphy vraća se u glavnoj ulozi Tommyja Shelbyja, i to na čelu profesionalnih organiziranih kriminalaca, bande Peaky Blinders. 

Prva sezona emitirana je na BBC2 2013. godine, a radnja je bila smještena u 1919. godinu. Tommy se netom vratio iz I. svjetskog rata da bi zasjeo na čelo notorne krimi bande u Birminghamu u Engleskoj. Do sada su snimljene i prikazane dvije sezone, sa 6 epizoda svaka, a isti broj epizoda očekuje nas i u novoj sezoni.

U trećoj sezoni vidjet ćemo događaje 20-ih godina prošlog stoljeća, a nevolje u koje se naslovna banda i njezini članovi uvlače imat će i dalekosežne, međunarodne odjeke. Tommy će se umiješati u opasne međunarodne intrige koje će čitavu njegovu organizaciju i obitelj staviti pod veliki rizik. Treća sezona započinje epizodom Tommyjevog vjenčanja, a nekoliko kadrova svečanosti možete vidjeti i u traileru. 

Snimanje nove sezone započelo je prošle godine, a zadnja klapa je pala u siječnju. Fanovi serije nadali su se kako će se premijera emitirati do kraja travnja, ali uz malo zakašnjenje serija stiže na male ekrane već 5. svibnja.

Paddy Considine pridružio se glumačkoj postavi kao novi neprijatelj Shelbyja, kao i Dina Korzun te Jan Bijvoet u ulogama izbjeglica kojima očajnički trebaTommyjeva pomoć.

U 3. sezoni vidjet ćemo i povratak Toma Hardyja kao Alfieja Solomonsa. Uz Cilliana Murphyja u novoj sezoni povnovno će glumiti i Finn Cole, Helen McCrory, Paul Anderson, Annabelle Wallis, Charlotte Riley, Joe Cole te Sophie Rundle.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala