Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 22.4.
Večeras iz programa izdvajamo nove nastavke omiljenih serija, reality show "Big Brother" te tri napeta filma

TV Preporuke dana - Petak 22.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22.4.

SERIJE / EMISIJE

Umorstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:04h
Partnerstvo inspektora Barnabyja i narednika Troya približava se kraju, jer je Troy položio i posljednji ispit i tako postao inspektor koji će odsada rješavati svoje slučajeve. Joyce Barnaby našla se zatočena u tunelu s još nekolicinom mještana. Prilikom akcije spašavanja policija nađe sedam ljudskih kostura u skrivenoj prostoriji. U međuvremenu u šumi su ubijena dva tinejdžera, a za njihova ubojstva osumnjičen je mjesni beskućnik Tom. Dok Troy istražuje ta dva ubojstva, Barnaby pokušava odgonetnuti staru zagonetku. Iako šest kostura nađenih u tunelu potječu iz 18 stoljeća, jedan nije tako star.

Big Brother, RTL u 20:05h
Big Brother se vratio! Prvi tjedan u Big Brother kući bliži se kraju. Kako su se stanari snašli, tko se s kime najbolje složio, a koga žele izbaciti iz kuće doznajte večeras u emisiji uživo.

Detektiv na Floridi, Doma TV u 22:30h
Carlos je žrtva krađe identiteta, a kradljivac je otkriven kad netko prijavi Carlosovu smrt. Longworth prati žrtvu do lažne Carlosove djevojke, doktorandice socijalne antropologije koja proučava niz subjekata koji su emocionalno vezani za nju, a svaki bi mogao biti ubojica.

FILMOVI

Savršena formula, HTV 1 u 20:07h
Bradley Cooper glumi stereotipnog pisca čiji se život mijenja u trenutku kad počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče… Savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag.

Ninja 2, RTL u 22:25h
U potrazi za osvetom, neustrašivi Amerikanac slijedi ubojicu iz Osake do Bangkoka i Rangoona uz pomoć svog mudrog i lukavog senseija, a jedini trag mu je niz žrtava koje su ugušene bodljikavom žicom. Kako bi se osvetio i uopće preživio taj obračun, Casey mora dodatno izoštriti svoje reakcije i podići svoje vještine na novu razinu na kojoj postaje nevidljivi borac dostojan nazivati se nindžom.

Smrtonosna zona, Nova TV u 23:15h
Zloglasni zatvor Alcatraz ponovno je otvoren. Ljutit zatvorski birokrat Donny (Morris Chesnut) okupio je postrojbu koja će ući u tvrđavu i natjerati zatvorenika Lestera (Bruce Weitz) koji čeka smrtnu kaznu da otkrije gdje je skrio 200 milijuna dolara u zlatu. Zatvorenik Nick (Ja Rule) mora pomoći tajnom agentu FBI-a Saschi (Steven Seagal) da zaustavi napadače. Alcatraz postaje pravo bojno polje...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala