Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bellator 153 uživo na FC PPV: Benson Henderson debitira u borbi za naslov
Bellator 153 pogledajte u noći s petka na subotu 23. travnja na Fight Channelu PPV u 2 sata iza ponoći

Bellator 153 uživo na FC PPV: Benson Henderson debitira u borbi za naslov


U noći s petka na subotu 23. travnja održat će se Bellator 153 koji će predvoditi u borbi za naslov prvaka u velter kategoriji Andrey Koreshkov i Benson Henderson.

Nakon što je održao svoj prvi europski događaj u talijanskom Torinu, Bellator se vraća u SAD. U središtu pozornosti ovog će puta biti bivši UFC prvak u lakoj kategoriji Benson Henderson koji će na ovom događaju debitirati u Bellatoru.

Benson Henderson je nakon razlaza s UFC-om već u svojoj prvoj borbi pod okriljem Bellatora dobio priliku boriti se za naslov najboljeg velteraša protiv aktualnog prvaka Andreya Koreshkova. Posljednji meč Henderson (23-5) je odradio u studenom prošle godine kad je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Jorge Masvidala. Od prelaska u velter kategoriju ima dvije pobjede, ali ovo će biti vrlo ozbiljan i nimalo lagan zadatak za bivšeg UFC borca. Čeka ga prvak Andrey Koreshkov koji je do naslova došao u posljednjem meču svladaši jednoglasnom odlukom sudaca Douglasa Limu. Koreshkov je viši sedam centimetara od Hendersona te je riječ o iznimno brzom borcu i svakako jednom od najbržih u ovoj kategoriji. Koreshkov ima omjer od 18 pobjeda i samo jednog poraza, a taj jedini poraz doživio je od Bena Askrena. No, bilo je to prije tri godine, a od tada je borac iz Rusije nanizao pet pobjeda.

U sunaslovnoj borbi nastupit će bivši Bellatorov prvak u pero kategoriji Patricio Freira kojeg očekuje Henry Corrales. Trebao se Freira na ovom događaju boriti protiv Johna Teixeire, ali je ovaj slomio rebro tijekom priprema pa je Freira dobio novog suparnika. Ovo će mu biti prvi meč nakon što je ostao bez naslova najboljeg u studenom prošle godine kad ga je jednoglasnom odlukom sudaca porazio Daniel Mason-Straus. Henry Corrales (12-2) bivši je prvak organizacije King of the Cage te je u Bellator ušao bez poraza u karijeri. No, u prva dva nastupa u ovoj promociji svladali su ga Daniel Straus i Emmanuel Sanchez te će protiv bivšeg prvak tražiti prvu pobjedu što neće biti nimalo lako ostvariti.

U glavnom dijelu programa je i Brennan Ward koji je na omjeru od 13 pobjeda i tri poraza, a samo je jedna njegova borba otišla do odluke sudaca. Ovaj atraktivni borac je svojevremeno bio i u borbi za naslov prvaka u srednjoj kategoriji, ali nije do njega uspio doći preko Shlemenka. Ward ima četiri pobjede u nizu, a na Bellatoru 153 protivnik će mu biti iskusni Brazilac Evangelista Santos (20-16) koji se u karijeri borio i za naslov Strikeforce prvaka s Nickom Diazom te iza sebe ima borbe s vrlo jakim i teškim protivnicima (Mauricio Rua, Melvin Manhoef, Gegard Mousasi, Jordan Mein…).

Na Bellatoru 153 nastupit će i Michael “Venom” Page koji je neporažen u svih devet mečeva profesionalne karijere te je u samo jednoj borbi o pobjedniku odlučivala odluka sudaca. Protivnik mu je Jeremie Holloway (7-1) koji je u svom posljednjem meču i prvom nastupu na Bellatoru doživio prvi poraz.

Glavni program otvorit će borbom u lakoj kategoriji neporaženi Brent Primus (6-0) i Gleristone Santos (27-5).

U svakom slučaju ovo je popis borbi koji bi uistinu trebao privući pozornost MMA zaljubljenika i upravo je to ono što se od Bellatora očekuje.

Bellator 153 i borbu za naslov prvaka u velter kategoriji Koreshkov vs. Henderson možete gledati u noći s petka na subotu 23. travnja na Fight Channelu PPV u 2 sata iza ponoći.

Bellator 153: Koreshkov vs. Henderson

Andrey Koreshkov (c) vs. Benson Henderson

Patricio Freire vs. Henry Corrales

Brennan Ward vs. Evangelista Santos

Michael Page vs. Jeremie Holloway

Brent Primus vs. Gleristone Santos

Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala