Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona popularne dramske serije Dallas na Novoj TV
Nova runda spletki, zavada i strasti čeka vas od 23. travnja

Druga sezona popularne dramske serije "Dallas" na Novoj TV

Dallas se vraća po novu rundu intriga! Serija koja se temelji na jednoj od najpopularnijih televizijskih dramskih serija svih vremena bavi se klanom Ewingovih, iznimno bogatom teksaškom obitelji u čijim odnosima nikad ne vladaju mir i idila. Tajne, spletke i sumnjive suradnje započnu kad se dobro poznatim, starim Ewingovima na ranču u teksaškom Southforku pridruži nova generacija Ewingovih, koji ambiciju i prijevare podižu na novu razinu.

U prvoj sezoni Dallasa razbuktalo se desetljećima staro rivalstvo između braće J. R.-a Ewinga (Larry Hagman) i Bobbyja Ewinga (Patrick Duffy) nakon što je John Ross Ewing (Christopher Henderson), sin J. R.-a i njegove bivše supruge Sue Ellen (Linda Gray), počeo planirati vađenje nafte na obiteljskom ranču Southforku. Bobby, koji je čvrsto odlučio poštovati želje pokojne majke, nikako nije htio pristati na bušenje. S druge strane, J. R. se, nakon što je neko vrijeme proveo u domu za starije, pojavio odlučniji nego ikad da preuzme Southfork. Na kraju prve sezone, Ann (Brenda Strong) je uspjela snimiti Rylanda (Mitch Pileggi) kako je pokušava ucijeniti, a Bobbyjevi su se zdravstveni problemi pogoršali. Rebecca se pak otišla sastati s ocem, starim neprijateljem Ewingovih i bivšim Bobbyjevim šogorom Cliffom Barnesom (Ken Kercheval, izvorni Dallas), nakon što ju je Christopher ostavio kad je doznao da mu je cijelo vrijeme lagala.

U ovoj sezoni nova se lica pridružuju glavnim glumcima, a Sue Elleninu (Linda Gray) kandidaturu za guvernerku ugrožava tajna da je podmitila sudskog medicinara kako bi oslobodila Johna Rossa optužbi za ubojstvo. Ryland će doći k Ann i tvrditi da ima novosti o njihovoj kćeri. Christopher će otići u Des Moines u potrazi za pravom Becky Sutter dok će žena kojom se oženio pokazati svoje pravo lice kao kći Cliffa Barnesam, Pamela Rebecca Barnes. J. R. udružit će se s Johnom Rossom da preuzmu Sue Elleninu pozajmicu Eleni, što znači da će imati potpunu kontrolu nad novom razvojnom tvrtkom Christophera i Johna Rossa. I sve to u prvoj epizodi!

Uvođenje serije poput Dallasa u 21. stoljeće bilo je uzbudljivo i zastrašujuće“, rekla je izvršna producentica Cynthia Cidre. „Vrlo smo lako mogli zapasti u kič ili jeftinu melodramu. Umjesto toga, odlučili smo se usredotočiti na stvaranje pametne, strastvene obiteljske drame ispričane u epskim razmjerima.“ Serija je snimana na stvarnim lokacijama u gradu iz naslova, a u njoj se pojavljuju brojna poznata lica iz izvorne serije koja je punih trinaest godina rušila rekorde gledanosti u Americi.

Ne propustite nove intrige koje prate legendarnu teksašku obitelj Ewing, od 23. travnja na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala