Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Čuvari galaksije bez Johna C. Reillyja i Benicia Del Tora
Iako je do sada bilo najavljivano kako će se barem Del Toro vratiti u nastavku, redatelj James Gunn to je opovrgnuo

Novi "Čuvari galaksije" bez Johna C. Reillyja i Benicia Del Tora

Treća faza Marvelovog filmskog svijeta počinje filmom Kapetan Amerika: Građanski rat, slijedi ga Doctor Strange te nastavak Čuvara galaksije, koji očekujemo 5. svibnja 2017. godine. Čuvari galaksije 2 trebali bi odgovoriti na nekoliko pitanja koja su ostala visjeti u zraku nakon prvog filma. Misterij oca Petera Quilla (Chris Pratt) kao i lokacija ozlijeđene Nebule (Karen Gillan) samo su neka od njih.

U nedavnom razgovoru sa fanovima na Facebooku redatelj James Gunn nije nam odgovorio na pitanja koja nas zanimaju još od 2014., ali je otkrio neke detalje vezano uz nastavak, najviše uz glumačku ekipu.

"John C. Reilly se nažalost neće vratiti u nastavku.", rekao je redatelj i dodao kako Benicio Del Toro, koji je u prvom filmu glumio Sakupljača, također neće biti dio drugog filma, ali je ostavio otvorenu mogućnost da se oba lika pojave kasnije u nekom drugom projektu.

Gunn je objasnio kako Sakupljača nećemo vidjeti u nastavku jer jednostavno "nije bilo mjesta za njega". Redatelj je također spominjao određene likove koji su dio Marvelovog stripovskog svijeta, ali ih ne smije koristiti jer su podijeljeni među studijima: "Fox posjeduje toliko izvrsnih kozmičkih negativaca i manjih likova s kojima bi se rado malo poigrao, kao Annihilus, i mislim da imaju Kanga... Tako da je tu mnoštvo likova koje nemamo i to je bez veze."

U novom se nastavku vraćaju Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel i Bradley Cooper kao Čuvari galaksije, a njima će se pridružiti Kurt Russell kao otac Petera Quilla te mnoštvo novih likova.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala