Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


J.K. Simmons glumi načelnika Gordona
Oskarovac je otkrio kako se planira pripremati za ulogu u filmu "Justice League"

J.K. Simmons glumi načelnika Gordona

Iako je DC Expanded Universe, odnosno prošireni svijet DC-jevih junaka imao klimavi početak zahvaljujući dosta lošem prihvaćanju filma Batman v Superman: Zora pravednika, Warner Bros. nema namjeru usporiti svoje planove.

Studio je počeo sa produkcijom svog megaspajanja superjunaka u filmu Justice League Part One i pripremom samostalnih filmova poput Wonder Woman, Aquaman i The Flash. Jedan od mnogobrojnih likova koji će se prvi puta naći u Justice Leagueu jest lik načelnika Gordona, kojeg će u filmu utjeloviti J.K. Simmons.

Tijekom razgovora za Collider, Simmons je otkrio na koji se način planira pripremati za ulogu jednog od najvećih Batmanovih saveznika.

"Pa, da, čitanjem stripova svakako. Još sam nekoliko mjeseci od toga, imam dva druga filma prije ovog takoda još nisam počeo s pripremom. Očito je mnogo stvarno izvrsnih glumaca utjelovilo tog lika prije mene i većinu sam ih gledao kada su izašli ti filmovi, ne razmišljajući da bi jednom i ja mogao biti u toj ulozi. Tako da nemam neku viziju lika prema onom što sam gledao i ne planiram ponovno gledati filmove. Plan mi je naučiti najviše što mogu iz stripova."

Svaki film koristi drugačiji verziju lika tako da postoje velike razlike između različitih utjelovljenja načelnika Gordona. Onaj iz Batmana zauvijek znatno je drugačiji od onog kojeg je utjelovio Gary Oldman u Vitezu tame ili Ben McKenzie u seriji Gotham. Kakav pristup liku će imati Simmons otkrit ćemo 17. studenog 2017. kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala