Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekskluzivna premijera novih sezona originalnih HBO serija
"Silicijsku dolinu III" i "Potpredsjednicu V" pogledajte na HBO-u 25. travnja, samo dan nakon američke premijere

Ekskluzivna premijera novih sezona originalnih HBO serija

 
Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža, s ponosom najavljuje nove sezone hit serija iz originalne HBO produkcije Silicijska dolina III (Silicon Valley III) i Potpredsjednica V (Veep V) koje će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirane samo dan nakon američke premijere - u ponedjeljak, 25. travnja u 21h (Silicijska dolina III) i 21.30h (Potpredsjednica V). Prvi nastavci serija isti će dan biti premijerno dostupni i na uslugama videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.
 
 
Ekskluzivna premijera treće sezone originalne HBO serije – 25. travnja u 21h na HBO-u, samo dan nakon američke premijere.
 
 
Mike Judge (King of the Hill, Beavis i Butt-Head) donosi novu sezonu za Zlatni globus i Emmy nominirane komedije koja gledatelje odvodi u high-tech zlatnu groznicu Silicijske doline: zemlje velikih ideja i još većih ega. Nakon šokantnog završetka prošle sezone, u kojoj je Pied Piper slavio pravnu pobjedu upravo dok je Richard (Thomas Middleditch) neočekivano svrgnut s položaja izvršnog direktora, treća sezona nastavlja ondje gdje smo stali: Richardu je ponuđena umanjena uloga tehničkog direktora, a ostatak njegove ekipe – Erlich (T. J. Miller), Jared (Zach Woods), Dinesh (Kumail Nanjiani) i Gilfoyle (Martin Starr) – suočeni su s pitanjem dokle seže njihova odanost. S novim izvršnim direktorom koji ne trpi gluposti i kani urede Pied Pipera podvrgnuti svojim poslovnim interesima, dečki moraju pronaći način da pobjede u ratu između umjetnosti i trgovine manevrirajući usput mnogim suprotstavljenim interesima. U međuvremenu, dok Gavin Belson (Matt Ross) radi na rehabilitaciji Hoolijeva imidža nakon brojnih kikseva, Big Head (Josh Brener) se nađe u novom partnerstvu, dok u Ravigi Laurie (Suzanne Cryer) krije svoje karte, a Monica (Amanda Crew) pokušava zadržati najbolje interese Pied Pipera na umu. Sa svojom patentiranom vrstom šašavog i satiričnog humora, ova sezona Silicijske doline i dalje ispituje svijet tehnologije zreo za komediju, dok naši junaci postaju sve smjeliji, ali ne i uvijek mudriji.
 
Sada u svojoj trećoj sezoni, HBO-ova komedija Silicijska dolina zaradila je nove pohvale kritike u drugoj sezoni, završivši na listi top deset mnogih kritičara, od Entertainment Weeklyja do Indiewirea. Serija je nominirana za dva Zlatna globusa i osam Emmyja, uključujući onaj za najbolju humorističnu seriju dvije godine zaredom. Silicijska dolina 2015. je također osvojila dvije nagrade Critics' Choice za najbolju humorističnu seriju i najboljeg sporednog glumca (T. J. Miller, za ulogu Erlicha Bachmana).
 
 
U stalnoj su glumačkoj postavi Thomas Middleditch (Potraga za mladoženjom), T. J. Miller (Deadpool), Zach Woods (U uredu), Kumail Nanjiani (Portlandia), Martin Starr (Freaks and Geeks), Josh Brener (Maron), Amanda Crew (Bezvremenska Adaline), Matt Ross (Velika ljubav), Jimmy O. Yang (Nova cura) i nova stalna članica postave Suzanne Cryer (Dva dečka i djevojka) kao šefica Ravige Laurie. Gostujući su glumci Stephen Tobolowsky (Kalifornikacija) kao novi izvršni direktor Pied Pipera, Jack Barker, i Annie Sertich kao tech blogerica C. J. Cantwell, a usto se vraćaju i Ben Feldman kao odvjetnik Ron LaFlamme, Alice Wetterlund kao programerka Carla i Chris Diamantopoulos kao Russ Hanneman.
 
Izvršni producenti Silicijske doline su Mike Judge, Alec Berg (Bez oduševljenja, molim), Michael Rotenberg (Uvijek je sunčano u Philadelphiji) i Tom Lassally (Na rubu budućnosti).
 
 
Ekskluzivna premijera pete sezone originalne HBO serije – 25. travnja u 21.30h na HBO-u, samo dan nakon američke premijere.
 
 
HBO predstavlja premijeru sezone hvaljene humoristične serije autora Armanda Iannuccija (nominiran za Oscara kao koscenarist filma U banani), koja na oštar i satiričan način promatra zatvoreni politički svijet Washingtona prateći vrtoglavu svakodnevicu bivše potpredsjednice, a sada predsjednice Seline Meyer (Julia Louis-Dreyfus u ulozi nagrađenoj Emmyjem). Nastavljajući gdje je četvrta sezona stala, u petoj sezoni Selina se nađe u doslovce besprimjernim neriješenim izborima, a njezina budućnost predsjednice ovisi o tek nekoliko stotina glasova. Dok Amy i Dan na terenu u Nevadi rade na prebrojavanju glasova, Selina neučinkovito trati vrijeme u Washingtonu, dok njezino osoblje nastavlja svoju misiju kako bi ona djelovala što predsjedničkije (iako je već predsjednica) istodobno suzbijajući ambicije njezina karizmatičnoga potpredsjedničkoga kandidata Toma Jamesa koji bi nekom opskurnom ustavnom procedurom mogao završiti kao predsjednik. Tijekom deset epizoda ove sezone, kada su Selinini ulozi viši nego ikad prije, Potpredsjednica i dalje dokazuje da čak i najbanalnije odluke u Washingtonu mogu imati golem utjecaj te neočekivane i često urnebesno smiješne posljedice.
 
Omiljena i kod obožavatelja i kritičara, Potpredsjednica je od svog debija osvojila devet Primetime Emmyja, uključujući pet u 2015. – za najbolju humorističnu seriju, casting u humorističnoj seriji, scenarij u humorističnoj seriji, glavnu glumicu u humorističnoj seriji (Louis -Dreyfus) i sporednog glumca (Tony Hale) u humorističnoj seriji .
Uza svoja četiri osvojena Emmyja, Julia Louis-Dreyfus također je dobila četiri nominacije za Zlatni globus za ulogu Seline Meyer. Hvaljena za svoj rad na Seinfeldu, Novim avanturama stare Christine, Saturday Night Liveu i Bez oduševljenja, molim, Louis-Dreyfus nedavno je gostovala u Inisde Amy Schumer, a 2014. nominirana je za Zlatni globus za ulogu u filmu Dobro rečeno, s Jamesom Gandolfinijem.
 
 
U glumački ansambl Potpredsjednice spadaju: Tony Hale (dvostruki dobitnik Emmyja za ovu ulogu) kao Selinin predani asistent Gary; Anna Chlumsky (nominirana za Emmy) kao Amy, njezina čas-jest-čas-nije desna ruka; Matt Walsh (Comedy Bang! Bang!) kao Meyerin glasnogovornik Mike; Reid Scott (Jedna od dečki) kao ambiciozni politički pomoćnik Dan; Timothy C. Simons (Najluđi intervju) kao ulizica Jonah; Sufe Bradshaw (Zakon braće) kao Meyerina cinična izvršna asistentica Sue; Kevin Dunn (Pravi detektiv) kao Ben, Selinin šef osoblja; Gary Cole (Svita) kao analitičar Kent; i Sam Richardson (U uredu) kao radnik u kampanji Richard. U ovoj sezoni ponovno gostuju John Slattery (Momci s Madisona) kao milijarderski bankar (i mogući Selinin ljubavni interes); Sarah Sutherland (Uredništvo) kao Selina kći Catherine i Hugh Laurie (Dr. House) kao Tom James, Selinin potpredsjednički kandidat.
 
Armando Ianucci autor je pete sezone Potpredsjednice, a izvršni su producenti Chris Godsick, Julia Louis-Dreyfus, Dave Mandel, Lew Morton i Frank Rich, a Mandel je i glavni direktor ove sezone.
 
Prva epizoda humoristične serije Potpredsjednica V u periodu od 25. travnja do 24. svibnja bit će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u premijeri satiričnog serijala. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala