Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Horace and Pete - kako došli tako otišli!
Web serija komičara Louisa C.K.-a, "Horace and Pete", okončana je objavljivanjem 10. epizode

"Horace and Pete" - kako došli tako otišli!

Crnohumorna serija "Horace and Pete", komičara Louisa C.K., iznenadila je svojim neočekivanim lansiranjem u siječnju ove godine, a jednako iznenađujuće serija je dočekala svoj kraj. Izbjegavajući čitavu pompu oko najavljivanja posljednje epizode serije, komičar je ovog vikenda poslao svojim obožavateljima obavijest da je posljednja epizoda već izdana, označujući kraj projekta. 

"Dakle, to je to. Nisam to htio reći u posljednjem e-mailu, ali to je bila posljednja epizoda. Nisam htio da znate dok gledate epizodu da je to posljednja. Ali očito je, to je bilo to.", rekao je Louis C.K. u svojoj objavi fanovima. 

Radnja serije prati vlasnika irskog puba "Horace and Pete's", zaposlenike i učestale goste koji prolaze kroz njihov kafić. Osim Louisa C.K.-ja, koji je napisao i režirao epizodu te glumi u jednoj od vodećih uloga, u seriji se pojavljuju i druga dobro poznata glumačka imena - Alan Alda, Steve Buscemi, Rebecca Hall, Jessica Lange, Steven Wright, Eddie Falco.

Bez ikakve promocije Louis C.K. je odlučio nezavisno distribuirati i ponuditi obožavateljima kupnju pojedine epizode direktno od samog autora preko svoje internetske stranice, a sada nakon što su sve epizode na broju (njih 10) nudi i kupnju čitave sezone. 

Ipak, neizgledno je hoće li komičar uskoro pokušati nešto slično, s obzirom da je ovaj eksperimentalni projekt imao osjetni financijski udarac na komičara. Na showu Howarda Sterna, Louis je otkrio kako je  svaka od epizoda koštala 500 tisuća dolara, te je nakon prve četiri epizode ostao u financijskom škripcu i morao je namaknuti dodatna sredstva. Ipak, uvjerenja je kako će se do ljeta serija isplatiti. 

Serija "Horace and Pete" je redom od kritičara dobila pozitivne ocjene, a možda se pronađe i među konkurentima za Emmy. Naime, Louis C.K. je seriju podnio za razmatranje za nominacije televizijskih nagrada Emmy u kategoriji drame. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala