Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 16.4.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo polufinalnu emisiju "The Voice", zanimljive serije i zabavne filmove

TV Preporuke dana - Subota 16.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.4.

EMISIJE / SERIJE

Teški zločini, Doma TV u 19:55h
U završnom nastavku sezone, Odjel za teške zločine sve je bliže opasnom serijskom ubojici. Rustyja čeka najveći izazov dosad kada se hrabro suprotstavi Phillipu Strohu. Slučaj će se dodatno zakomplicirati kada se timu suprotstavi Linda Rothman, moćna odvjetnica koja ne dopušta moralnim načelima da utječu na njezine pobjede na sudu.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:02h
Polufinalnu emisiju showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" otvorit će pobjednica prve sezone - Nina Kraljić. Otpjevat će pjesmu "Lighthouse" s kojom će Hrvatsku predstavljati na ovogodišnjem 61. Eurosongu u Stockholmu. Nakon nastupa Nine Kraljić u subotu će za ulazak u finale druge sezone showa "The Voice - Najljepši glas Hrvatske" pjevati osmero natjecatelja. To su Edgar Rupena i Monika Perić iz Tonyjevog tima, Alen Đuras i Petra Vurušić iz Jacquesovog, Tajana Belina i Vedran Ljubenko iz Ivanovog te Ruža Janjiš i Eni Jurišić iz Indirinog tima.

Bez daha, HTV 2 u 23:17h
Nakon što pacijent umre, Charlie je zabrinut da će njega proglasiti krivim i pretpostavi da ga nitko, pa ni Otto, neće obraniti tijekom istrage. A kad potom dr. Mehta digne prašinu, Charlie se nađe na rubu živaca. Otta u međuvremenu pozovu da preko noći nadzire komplicirani porođaj u bolnici u Dorsetu. Budući da sa sobom mora povesti sestru, iskoristi tu priliku da pozove Angelu, ali nade koje je polagao u zajedničko putovanje istope se kad Sam, nadobudni mladi student medicine, zamoli da pođe s njima. Mulligan jasno obznani da želi Elizabeth, a bude li ona spavala s njime, dat će joj inkriminirajuće spise koje posjeduje o Ottu. Jean želi spasiti brak tako što će se više potruditi kao domaćica, pa, na Richardov užas, odluči prirediti večeru za rođake i prijatelje. Nakon Ottovog povratka u London u privatnu ordinaciju dolazi mu pacijentica: to je Margaret, Richardova ljubavnica. Čini se da bi mogla biti teško bolesna.

FILMOVI

Bolje ne može, HTV 2 u 20:03h
Melvin Udall (Jack Nicholson) je naporan, zajedljiv njujorški pisac koji ima opsesivno- kompulzivni poremećaj . Život mu se promijeni kad njegovog susjeda homoseksualca pretuku i on mora ići u bolnicu. Melvin je zamoljen da pričuva susjedovog psa. Uz sve to konobarica Carol (Helen Hunt), jedina žena koja ga može trpjeti, odlazi njegovati svog bolesnog sina, pa Melvin ne može mirno doručkovati. Slijedi vikend tijekom kojega njih troje spoznaju pravo značenje vedre strane života.

Osvetnici, Nova TV u 21:50h
Kada iskrsne neočekivana neprijateljska prijetnja koja ugrozi globalnu svjetsku sigurnost i zaštitu, Nick Fury – voditelj međunarodne agencije za mir poznatije pod imenom S.H.I.E.L.D. – morat će sastaviti jedini tim koji će moći svijetu vratiti ravnotežu i spasiti ga od katastrofe. Uskoro započinje potraga za junacima koja će Nicka odvesti s jedne strane zemljine polutke do druge.

Red, HTV 1 u 22:58h
Frank Moses (Bruce Willis) je umirovljeni agent CIA-e. Živi sam, mirno, bez uzbuđenja i bez zadovoljstva. Jedino što ga veseli su sve češći i sve dulji telefonski razgovori s mladom službenicom Sarah koja se bavi umirovljenicima, a ured joj je u Kansas Cityju. Ni ona (Mary-Louise Parker) nije ravnodušna prema Franku iako se nikad nisu vidjeli, a razgovori s njim su joj postali jedino zadovoljstvo u životu. Radeći dosadan uredski posao, mašta o putovanju u Čile. Kad Frank najavi da će doći u Kansas, Sarah i ne sluti kakav će biti njihov prvi susret...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala