Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glory 29: Holzken u obrani naslova i turnir četvorice teškaša
Glory 29 iz Kopenhagena pogledajte uživo na Fight Channelu PPV u subotu 16. travnja s početkom u 22 sata

Glory 29: Holzken u obrani naslova i turnir četvorice teškaša


Kopenhagen će 16. travnja biti domaćin Glory 29 događaja na kojem će Nieky Holzken braniti naslov prvaka u velter kategoriji, a protivnik će mu biti Yoann Kongolo. Ovaj će događaj ponuditi i turnir četvorice za izazivača u teškoj kategoriji.

Nieky Holzken (88-11) drugi će put braniti naslov najboljeg u velter kategoriji. Nakon što ga je osvojio protiv Raymonda Danielsa, u prvoj obrani protivnik mu je bio Murthel Groenhart. Holzken je na kraju pobijedio podijeljenom odlukom sudaca, ali u tom meču nije opravdao naziv najboljeg pound for pound kickboksača svijeta. Bila je to vrlo izjednačena borba, a nakon odluke sudaca mnogi su ostali iznenađeni s obzirom na to da su očekivali kako će Glory dobiti novog prvaka. Holzken je tako i nakon desetog meča pod okriljem najjače svjetske kick boks organizacije ostao neporažen, a priliku da popravi dojama te dokaže da je uistinu najbolji aktualni će prvak imati u Kopenhagenu. Tamo ga čeka Yoann Kongolo (61-6) koji je na Glory događajima ostvario dvije pobjede i jedan poraz. U posljednjem je meču Kongolo jednoglasnom odlukom sudaca bio uspješniji od Karapeta Karapetyana i sada je dobio priliku boriti se za pojas.

U sunaslovnoj borbi vidjet ćemo meč dvojice domaćih boraca pa će se tako u lakoj kategoriji suočiti Niclas Larsen (40-7-1) i Mohammed El-Mir (113-21). No, ono što će privući veliku pozornost je turnir četvorice za izazivača u teškoj kategoriji.

Nakon što Mladen Brestovac nije Verhoevenu uspio oduzeti pojas, Glory traži novog suparnika aktualnom prvaku. Na turniru će sudjelovati Ismael Londt, Anderson ‘Braddock’ Silva, finalist turnira iz Denvera Jahfarr Wilnis te 25-godišnji Rus Kirill Kornilov koji je prošlogodišnji finalist IFMA svjetskog prvenstva u tajlandskom boksu. Tako ćemo u polufinalima vidjeti obračune između Glory debitanta Kornilova (7-1) i Jahfarra Wilnisa (28-6-1) te Andersona Silve (39-13-1) i Ismaela Londta (36-6-1) koji će prvi put nastupiti na jednom Gloryjevom događaju. Pobjednici polufinala iste će večeri odlučiti tko će biti novi suparnik Ricu Verhoevenu.

Glory 29 iz Kopenhagena možete gledati uživo na Fight Channelu PPV u subotu 16. travnja s početkom u 22 sata.

Glory 29

Nieky Holzken vs. Yoann Kongolo
(za naslov prvaka u velter kategoriji)

Niclas Larsen vs. Mohammed El-Mir

polufinala turnira u teškoj kategoriji:

Jahfarr Wilnis vs. Kirill Kornilov

Anderson Silva vs. Ismael Londt

Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala