Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 15.4.
Večeras otkrijte tko će biti nova "Zvjezdica" ili uživajte uz omiljene serije i zanimljive filmove

TV Preporuke dana - Petak 15.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15.4.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20h
Nakon dva mjeseca emitiranja, dječji glazbeni show došao je do finala, a pjevačka avantura se za naše mlade pjevače bliži kraju. U finalu je četvero mladih pjevača: Emma Uvalić, Karla Forjan, Sara Andrić i Dino Miklaužić, četvero najboljih od šezdeset sjajnih mladih pjevača koji su odabrani između 2500 prijavljene djece iz cijele Hrvatske! Jedno od njih četvero će večeras postati nova hrvatska Zvjezdica.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Gulseren i Hazal nenajavljeno dolaze k Dilari. Gulseren je optuži da je uništila Hazal. Nakon toga, nalazi se s Džihanom i kaže mu da je najbolje da svatko krene svojim putem. Džihan ne može vjerovati što čuje. Hoće li ovdje završiti njihov zajednički put? Ozkan pogleda snimku Hazalina intervjua i jako ja zabrinut za nju, pa je posjeti kako bi razgovarao s njome. Međutim, ne dobije reakciju kakvu je očekivao. Džandan kaže Dilari da dobro razmisli prije pokretanja tužbe protiv Hazal jer bi to dodatno moglo naštetiti njezinoj reputaciji.

Endeavour - Mladi Morse, HTV 2 u 21:53h
Početak lipnja 1967. Ispostavlja se da slučaj nestale nizozemske kućne pomoćnice Ingrid Hjort nije rutinska istraga kao što se u prvi tren činilo, već vuče Endeavoura u natjecateljski svijet oksfordske znanstvene zajednice, velike gradske parkove, večernje škole i divlju prirodu u okolici grada. Dostojanstveno imanje obitelji Mortmaigne Crevecouer i razorena obitelj s dvije sestre i bratom, od kojih svatko ima svoje privatne demone, ali ujedinjuje ih zajednički osjećaj gubitka i slutnja dubljih rana povezanih s istragom. Kad se otkrije veza između Ingridinog nestanka i sličnog neriješenog slučaja od prije nekoliko godina, čini se da će nekonvencionalne metode u istrazi prijeći granice policijske profesionalnosti. Napeti odnosi u postaji dovode do neočekivanih sukoba i još više kompliciraju stvar. Kako se žrtve gomilaju, a noćna tinejdžerska zabava na rijeci završi tragično, Endeavour zaključi da su u igri mračne sile koje događajima upravljaju na daljinu. Tako se oksfordska policija našla u zapetljanom klupku laži i prijevara koje će ih sve ugroziti.

FILMOVI

Koma, HTV 1 u 20:07h
Nakon što pacijent doktorice Susan Wheeler (Bujold) završi u komi nakon onog što bi trebala biti rutinska operacija, ona odluči malo bolje pogledati bolničku dokumentaciju. Uskoro dolazi do zastrašujućih otkrića, broj smrti kod mladih pacijenata se drastično povećao. Slijedeći dokaze otkriva da su sve tajanstvene operacije obavljenje u istom bolničkom odijelu,a tijela se kasnije odvoze u institut Jefferson.

Nevolje u raju, RTL u 22h
Nakon nekoliko neuspjelih pokušaja da dobiju dijete, brak Jasona i Cynthije nalazi se na rubu katastrofe. Kako bi spasili ono što se spasiti da, njih dvoje odluče rezervirati mjesto u odmorištu za parove, a da bi uštedjeli troškove sa sobom zovu i nekoliko svojih prijatelja (također parova) pod krinkom da oni ne trebaju sudjelovati u grupnim terapijama.

Paklena granica, Nova TV u 23h
Bivši policajac iz New Orleansa, Jack Robideaux, prihvaća posao meksičkog graničara. Već prvog dana na poslu on saznaje potresne informacije, naime, odred bivših vojnih specijalaca naumio je preuzeti kontrolu na trgovinom droge. Oni koriste ilegalne imigrante kako bi krijumčarili heroin, a kako bi razuvjerili daljne pretrese od strane graničara, krijumčari nasumice odaberu par imigranata koje naoružaju eksplozivom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala