Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Disney radi novi film o Petru Panu
Nakon što je prošle godine Warner Bros. napravio igrani film "Pan" i Disney se odlučio na isti potez

Disney radi novi film o Petru Panu

Disney se u posljednje vrijeme okrenuo stvaranju novih verzija svojih klasičnih animiranih filmova, pretvarajući ih u igrane. Gospodarica zla i Pepeljuga već su prikazane, Knjiga o džungli u kina stiže kroz nekoliko dana, a mnogobrojni drugi projekti su u raznim stvaralačkim fazama. Tome možemo dodati još jedan film jer je unatoč kritičkom i komercijalnom neuspjehu Warner Brosovog prequela Pan Putovanje u Nigdjezemsku Disney odlučio napraviti svoju igranu verziju priče o Petru Panu.

Disney je angažirao redatelja filma Pete's Dragon, Davida Loweryja da režira novi film o Petru Panu. Deadline prenosi kako će Loweryju u pisanju scenarija pomoći Toby Halbrooks, s kojim je radio i film Pete's Dragon, koji stiže u kolovozu.

Animirani film Peter Pan izašao je 1953. i više od 70 godina kasnije i dalje je jedan od najpoznatijih Disneyevih animiranih filmova. Tijekom desetljeća omiljena je priča dobila nekoliko igranih verzija među kojima su Kapetan Kuka, Peter Pan iz 2003. te već spomenuti prošlogodišnji film Pan Putovanje u Nigdjezemsku.

Temeljen na predstavi J.M. Barrieja iz 1904. naziva Petar Pan, ili Dječak koji nije želio odrasti, Disnejev Peter Pan prati naslovnog protagonista koji vodi Wendy, Michaela i Johna Darling u mističnu zemlju Nigdjezemsku. Tamo se sukobljavaju sa Kapetanom Kukom i njegovom piratskom posadom.

Za sada nije poznato kada bi novi Peter Pan mogao ugledati svjetlo dana, ali pretpostavljamo da neće tako brzo s obzirom na mnogobrojne druge projekte koje je Disney već najavio.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala