Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Channing Tatum se pridružio novom Kingsmanu
"Kingsman: The Golden Circle" seli radnju u SAD, a u kina stiže već sljedeće godine

Channing Tatum se pridružio novom "Kingsmanu"

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha koji je postigao film Kingsman: Tajna služba, 20th Century Fox odmah je naručio i nastavak, koji će nositi naziv Kingsman: The Golden Circle. Kako se bliži početak produkcije tako se sve više otkrivaju detalji oko nastavka, posebno oko glumačke postave.

Najnovije lice koje se pridružilo Kingsmanu jest Channing Tatum. Tatum je sam objavio tu vijest na svom Twitteru, izjavljujući kako je "spreman pridružiti se tom Zlatnom krugu." Slika koju je objavio jest izmijenjeni poster za novi film na kojem inače piše: "Izvještaji o mojoj smrti su bili uvelike pretjerani", dok na njegovom stoji: "Mama mi je uvijek govorila da su Britanci dali Južnjacima naše dobre manire". Nije nam otkrio čeka li ga manja ili veća uloga u svijetu špijuna i zavjera.

Kingsman: The Golden Circle će pratiti omiljenog protagonista Garyja "Eggsyja" Unwina i njegovog saveznika Merlina, koji ujedinjuju snage sa svojim američkim kolegama u Statesmanu, nakon što je Kingsman uništio glavni antagonist filma. Ako bismo trebali nagađati možemo pretpostaviti da će Channing Tatum glumiti jednog od glavnih Statesman agenata, koji dobiva zadatak raditi sa Eggsyjem i Merlinom.

U novom će nastavku biti mnogo novih lica. Nedavno smo saznali da će se filmu pridružiti Pedro Pascal iz Igre prijestolja i Elton John i to u ključnim ulogama. Julianne Moore i Halle Berry bi također trebale biti dio ekipe: jedna kao negativka, a druga kao agentica CIA-e. Osim Tarona Egertona u ulozi Eggsyja, u nastavku se vraćaju Mark Strong kao Merlin i Sophie Cookson kao Roxy Morton. Za likove koje su glumili Colin Firth i Edward Holcroft još se ne zna jer su navodno obojica ubijeni u prvom filmu.

Što će smisliti redatelj Matthew Vaughn saznat ćemo 16. lipnja 2017. godine, kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala