Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova humoristična serija Partneri na Doma TV-u!
Zabavna serija o dugogodišnjim najboljim prijateljima i poslovnim partnerima čije je prisno prijateljstvo stavljeno na kušnju

Nova humoristična serija "Partneri" na Doma TV-u!

Doma TV donosi novu zabavnu humorističnu seriju o dugogodišnjim najboljim prijateljima i poslovnim partnerima čije je prisno prijateljstvo stavljeno na kušnju kada se jedan od njih zaruči. Novonastala situacija dovest će ih u brojne urnebesne situacije, a iz svake će izaći s novim saznanjima o vezama i odnosima koji njihove živote čine ljepšima. 

Humoristična serija Partneri prati dvojicu mladih muškaraca koji su kao dugogodišnji najbolji prijatelji mnogo toga prošli zajedno, a odnedavno nisu samo bliski prijatelji, već i poslovni partneri. Njihovo će prijateljstvo uskoro morati nadvladati neke nove izazove.

Joe (David Krumholtz) je uspješan arhitekt koji u svim svojim odlukama sluša isključivo mozak, a ne srce, što posebice vrijedi za njegov ljubavni život. Njegov prijatelj i poslovni partner Louis (Michael Urie) potpuna je suprotnost – on je vrckavi homoseksualac koji uživa u spontanosti i sklon je izražavanju svojih osjećaja, kao i povremenom pretjerivanju u svemu navedenome. Obojica su pronašli sreću u ljubavi – Joe je odnedavno zaručen za Ali (Sophia Bush), prekrasnu i sofisticiranu dizajnericu nakita, a Louis je u vezi s Wyattom (Brandon Routh), veganom i medicinskim bratom koji sve uvjerava da mu treba samo jedno promaknuće da postane liječnik. Nakon što Louis sazna novost o Joeovim svježim zarukama, vrijeme će pokazati može li se njihova poslovna i osobna povezanost prilagoditi dvjema jednako važnim vezama u njihovim životima. 

Ova zabavna humoristična serija temelji se na stvarnim iskustvima tvoraca serije, Davida Kohana i Maxa Mutchnicka, a 2013. godine nominirana je za nagradu People's Choice Awards u kategoriji omiljene nove humoristične serije.

Nasmijte se uz novu humorističnu seriju Partneri, od 18. travnja na Doma TV-u! 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala