Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ekskluzivna premijera Igre prijestolja VI u isto vrijeme kada i u SAD-u
Šesta sezona fantastične serije sa prikazivanjem u Hrvatskoj kreće 25. travnja

Ekskluzivna premijera "Igre prijestolja VI" u isto vrijeme kada i u SAD-u

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove, VI. sezone kultne HBO serije Igra prijestolja koja će na HBO-u u Hrvatskoj biti emitirana u isto vrijeme kada i u SAD-u: 25. travnja, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 3.00h po lokalnom vremenu. Ponovno prikazivanje na HBO kanalu zakazano je istog dana i u udarnom terminu od 20.00h.

Najgledanija HBO serija svih vremena, ovjenčana brojnim Emmy, Zlatni globus i Peabody nagradama, bit će od jutarnjih sati u ponedjeljak, 25. travnja, dostupna i na internet usluzi videa na zahtjev HBO GO.

Kultna serija i svjetski televizijski fenomen, Igra prijestolja, utemeljena na fantastičnim bestsellerima Georgea R.R. Martina Pjesma leda i vatre, epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

Najgledanija serija u povijesti HBO-a i svjetski TV fenomen, Igra prijestolja ostaje veliki hit ove mreže. Ove godine, nakon šokantnih zbivanja na kraju pete sezone – uključujući krvavu sudbinu Jona Snowa koju su mu zapečatili pobunjenici Crnog zamka, Daenerysin bijeg od smrti iz borbenih jama Meereena i Cerseino javno poniženje na ulicama Kraljeva Grudobrana – preživjeli iz svih dijelova Westerosa i Essosa pregrupirat će se da bi krenuli naprijed, nezaustavljivo, prema svojim nesigurnim pojedinačnim sudbinama. Poznata lica sklopit će nove saveze da bi povećala svoje strateške šanse za opstanak, dok će se pojaviti novi likovi da izazovu ravnotežu snaga na istoku, zapadu, sjeveru i jugu.

Izvršni producenti Igre prijestolja su David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger i Bernadette Caulfield; suizvršni producenti su Guymon Casady, Vince Gerardis i George R.R. Martin, a producenti su Chris Newman, Greg Spence, Lisa McAtackney i Bryan Cogman.

Od 25. travnja do 24. svibnja prva epizoda hit-serije Igra prijestolja VI bit će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom vizualnom spektaklu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala