Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvjezdice: Emotivna, prekrasna i savršena izvedba Sare dodirnula cijeli studio
Prema riječima Vanne najveći borac u showu, Sara Andrić, svojom izvedbom rasplakala redom Alku, Vannu, ali i sebe

Zvjezdice: Emotivna, prekrasna i savršena izvedba Sare dodirnula cijeli studio

 Foto: RTL

Suzile su Alkine oči, suzile su Vannine oči, a suzile su i Sarine oči nakon što je u večerašnjoj epizodi dječjeg glazbenog showa Zvjezdice Rihanninom pjesmom „Stay“ glasovno i emotivno slomila cijeli studio.

„Sve si prenijela! Mene si rasplakala, ovo mi je tvoja najbolja izvedba u showu. Svaki put kad čujem Karlu i njen glas pomislim kako je ona ta. A onda dođeš ti s ovom pjesmom…nisam mogla vjerovati! Ono što mi se posebno svidjelo je to što ste postojale samo ti i pjesma i baš te bilo briga za sve. Točno si znala o čemu pjevaš. Otpjevala si pjesmu kao da si je ti napisala. A kad to uspiješ onda si uspjela“, nahvalila ju je Alka koja je s Lukom Nižetićem stojećki i skandiranjem ispratila njezin nastup.

„Sve me trnci još uvijek prolaze. Ovo je bilo toliko prekrasno da je to za poludit. Toliko emotivno, prekrasno otpjevano, prekrasni tonovi, savršenstvo! Hvala ti na tome, ovo je ludilo“, dodao je Luka kojega je pjesma pogodila „u sridu“, baš kao i Enisa Bešlagića za kojeg je imala i ljekoviti terapeutski učinak. „Baš me dirnulo, ja uopće ne znam gdje smo…četiri dana sam imao migrene, izliječila si me svojom pjesmom i emocijom“, kazao je glumac.

„U ovoj pjesmi, koja je izuzetno teška, pratnja je samo klavir, a sve ostalo je emocija. Rekla si da želiš kroz ovaj show poraditi na otvaranju svoje emotivnosti. Sad si vidjela što to znači. To znači da samu sebe rasplačeš. Mislim da si od svih preostalih natjecatelja najveći borac“, zaključila je Vanna.

U večerašnjoj emisiji je pjevalo šestero natjecatelja, Ela Jerković, Dino Miklaužić, Sara Andrić, Karla Forjan, Emma Uvalić i Paula Bonić. Paula nažalost neće nastaviti natjecanje. Do finalne epizode „Zvjezdica“ dijele nas svega tri emisije, a petorka koja je prošla dalje svoj glazbeni put do titule druge hrvatske zvjezdice nastavlja u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala