Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 9.4.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu epizodu emisije "The Voice", napete serije i tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Subota 9.4.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu 9.4.

SERIJE / EMISIJE

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:02h
Pred nama je druga emisija uživo na HTV 1 i HR 2!
Publika i mentori odabrali su po troje natjecatelja za svaki tim prošle subote u prvoj emisiji uživo. Danas u četvrtfinalnoj emisiji mentori posljednji put u 2. sezoni showa donose odluku o daljnjem prolasku natjecatelja. Za jednog natjecatelja odlučuju mentori, a za jednog gledatelji i slušatelji showa. Danas njih 12 ulazi u bitku za glasove, a osmero će nastupati u sljedećoj emisiji, tj. polufinalu. Kao i prošle sezone u polufinalnoj i finalnoj emisiji o natjecateljima odlučuju isključivo glasovi gledatelja i slušatelja.

U timu Jacques nastupaju Alen Đuras, Rea Matić i Petra Vurušić, u timu Indira Lucija Lučić, Eni Jurišić i Ruža Janjiš, u timu Toni Edgar Rupena, Monika Perić i Ana Androić Knežević, a u timu Ivan Vedran Ljubenko, Stefany Žužić i Tajana Belina.

Bez daha, HTV 2 u 22:38h
Otto, Charlie i Jean dožive neugodan susret sa zakonom kad privuku pozornost policije prilikom obavljanja "posebnog" privatnog zahvata. U bolnici im počnu postavljati pitanja, i dok Otto to smireno podnosi, Charlie misli da im je odzvonilo. Angela radi u noćnoj smjeni i šokira se kad Jean u bolnicu dovede pacijenticu. Ne može vjerovati da Jean sve stavlja na kocku radeći s Ottom na posebnim slučajevima, ali kad je zbog toga prozove, shvati da je situacija daleko od bajne i da je Jeanin novopečeni bračni život na klimavim nogama. Nesvjestan da mu žena zarađuje za život, Richard, i dalje povrijeđen Jeaninom izdajom zbog pobačaja, traži Margaret, glamuroznu ženu koja mu je u prošlosti puno značila, sa željom da raspiri stare strasti. Elizabeth dogovara sastanak s glavnim inspektorom Mulliganom u nadi da će ga se uspjeti zauvijek riješiti, ali on se ne da pokolebati u odluci da upropasti Otta, a još je alarmantnije što se čini da je postao opsjednut njome...

Živa meta, Doma TV u 23:05h
Chanceovo i Ilsino partnerstvo stavljeno je na kušnju kad Chanceova stara ljubav zatraži pomoć u spašavanju otetog kolege iz šaka okrutnoga južnoameričkog diktatora. U međuvremenu, Winston, Guerrero i Ames moraju spasiti privatnog istražitelja Harryja, čiji je život u opasnosti nakon propalog slučaja. Winston, Guerrero i Ames moraju spasiti neopreznog privatnog istražitelja čiji je život u opasnosti nakon neuspješnog slučaja.

FILMOVI

Rio, RTL u 20h
Blu je rijetki makao papagaj, možda posljednji od svoje vrste na svijetu. Simpatičan je to štreberski papagaj koji ne zna letjeti i uživa kao ljubimac u svom domu u hladnoj Minnesoti. Sa svojom će se vlasnicom Lindom uputiti u ludu avanturu u egzotični i čarobni Rio kako bi upoznao Jewel i spasio svoju vrstu od izumiranja. Putem će upoznati nevjerojatne prijatelje i otkriti pravog heroja u sebi.

Nacionalno blago: Knjiga tajni, RTL u 22h
Za Bena Gatesa (Nicolas Cage), povijest nije samo suhoparna bilješka o tome što se dogodilo u dalekoj i već skoro zaboravljenoj prošlosti... Za njega, povijest je živa, vitalna, a katkad nudi i mogućnost pronalaska nevjerojatnog blaga. Nakon njegova velikog otkrića blaga vitezova templara, Ben je postao najpoznatiji svjetski lovac na blago... Iako on više voli naziv "čuvara blaga".

Nemoguće, HTV 1 u 23:04h
Film snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našega vremena – tsunamija na Tajlandu 2004.g.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala