Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi trailer novih Ratova zvijezda!
Grupa pobunjenika pokušava ukrasti planove za originalni Death Star, koja ima dovoljno snage da uništi cijeli svijet

Stigao prvi trailer novih "Ratova zvijezda"!

Nakon mega uspjeha posljednjeg nastavka filmske sage Ratova Zvijezda iz dana u dan stizale su vijesti o novome filmu koji nas očekuje ove godine. Nakon slika i detalja sa snimanja, na radost brojnih fanova stigao je i prvi trailer za Star Wars: Rogue One koji je premijerno prikazan u emisiji Good Morning America.

Kako donosi The Guardian, Star Wars: Rogue One bit će prvi spin-off uradak Ratova zvijezda, a nastavljat će se na priču prošlogodišnjeg nastavka Ratovi zvijezda: Sila se budi redatelja JJ Abramsa. Radnja prati priču grupe pobunjenika koji pokušavaju ukrasti planove za originalni Death Star, oklopnu svemirsku postaju koja ima dovoljno snage da uništi cijeli svijet, a vremenski je smještena prije IV. Epizode Ratova zvijezda: Nova nada.

Za režiju novog nastavka zaslužan je Gareth Edwards poznat po najnovijoj verziji filma Godzilla, koji je objasnio kako ova priča izvrsno funkcionira unutar svijeta Star Warsa, ali je zapravo samostalan film. „Uzbuđen sam jer se radeći ovaj film nismo oslanjali na ništa do sada, tako da smo mogli biti više slobodni i više hrabri. A drago mi je da su nas iz LucasFilma podržali u toj ideji“, rekao je Edwards.

U glavnim ulogama očekuju nas Felicity Jones, Riz Ahmed, Mads Mikkelsen te Forest Whitaker, a film u kina stiže u 16. prosinca te se od njega očekuje da će srušiti prošlogodišnji rekord na kino blagajnama. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 1
    mario mario @ 9.4.2016. 19:27

    Nisam u hype zoni kao što sam bio za TFA trailer tako da ni ne očekivam nešto extra od filma ali opet mi se svidio trailer. Ona scena sa ATAT-ovima izgleda fantastično i Empire mi djeluje konačno kao nešto veliko i opasno.  

    Mon Mothma je opet tu, a i Ben Mendelsohn izgleda jednostavno precool kako admiral,  siguran sam da će bar on odraditi odličan posao iako sve zavisi hoće li biti situacija kao Huxom u TFA ili ima veću ulogu.

    Ofc. one sirene su odmah postavljene za alarm na mobitelu :D

  • #2
    0 3
    marlonbrando marlonbrando @ 8.4.2016. 19:14

    Izgleda odlično! Nakon ovog solo filma, slijedi spin off o Han Solu, pa spin off o Yodi :-)

  • #1
    3 1
    Bureq bureq @ 8.4.2016. 19:13

    izgleda bezveze ali valjda nece biti cisti copy/paste kao sila se budi

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala