Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ryan Reynolds rekao da nastavku Deadpoola
Reynolds je službeno potvrdio pretpostavke da će reprizirati ulogu trenutno najpopularnijeg Marvelovog superjunaka

Ryan Reynolds rekao "da" nastavku "Deadpoola"

Obožavatelji sarkastičnog superjunaka koji je ove godine obarao sve rekorde na kino blagajnama imaju još jedan razlog za veselje. Iako je nastavak Deadpoola najavljen i prije početka prikazivanja prvoga filma te se pretpostavljalo da će se u naslovnoj ulozi ponovno naći glumac Ryan Reynolds, on je to sada i službeno potvrdio.

Kako donosi Heroic Hollywood, vijest da će Reynolds reprizirati svoju ulogu ovog upečatljivog Marvelovog superjunaka koji je do sada zaradio više od 750 milijuna dolara, oduševila je, ali ne i iznenadila. Ako se uzme u obzir zarada, ali i sve ostalo što mu je donijela ova franšiza, čini se da je bilo samo pitanje vremena kada će popularni glumac reći službeno da i nastavku. 

Poznato je da Reynoldsova unaprijed uplaćena plaća za ulogu u prvom filmu iznosila dva milijuna dolara, a o ukupnim novčanim beneficijama koje će ostvariti zahvaljujući ovome filmu možemo samo nagađati.

U dva mjeseca, koliko je prošlo od premijere Deadpoola, ovaj je film pomeo ne samo trenutnu konkurenciju, nego srušio i mnoge godinama stare rekorde. Tako je postao film s najvećom zaradom od svih X-Men filmova, ali i film s najvećom zaradom filmova u kategoriji s oznakom R (filmovi koji nisu primjereni za djecu i maloljetnike). Taj je rekord do sada držao film Matrix reloaded.

Osim publike, Deadpool su odlično ocijenili i brojni kritičari, a kada možemo očekivati nastavak za sada nije poznato. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala