Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte tko je sve sinoć morao napustiti The Voice
"The Voice – Najljepši glas Hrvatske" u prvoj emisiji uživo napustili su: Ivana Sutlović, Matea Dujmović, Ivona Šimunić i Vjekoslav Ključarić

Pogledajte tko je sve sinoć morao napustiti "The Voice"

 Foto: HRT 

 U prvoj emisiji uživo showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske 16 vrhunskih pjevača borilo se za naklonost "petog mentora" – gledatelja Prvog programa Hrvatske televizije i slušatelja Drugog programa Hrvatskoga radija. Svojim su telefonskim pozivima spasili po dvoje natjecatelja iz svakoga tima, dok je o sudbini preostalih dvoje odlučio njihov mentor, odnosno mentorica.

Na samom početku emisije timovi su zajedničkom izvedbom podigli atmosferu u studiju – Indirin tim pjevao je Beyoncéinu pjesmu "All the single ladies", Ivanov "I'm still standing" Eltona Johna, Tonyjev "Roar" Katy Perry, a Jacquesov "Happy" Pharella Williamsa. Nakon toga je počeo natjecateljski dio.

U prvoj emisiji uživo u Jacquesov tim je otvorio natjecateljski dio s nastupom Alena Đurasa, nakon kojeg su uslijedili Ivana Sutlović, Petra Vurušić i Rea Matić. Najviše glasova gledatelja i slušatelja dobili su Alen Đuras i Rea Matić. Jacques je teškog srca odlučio da natjecanje nastavlja Petra Vurušić.
 
U Indirinu timu četiri dame, Eni Jurišić, Lucija Lučić, Matea Dujmović i Ruža Janjiš, borile su se za naklonost publike koja je svojim glasovima spasili Luciju Lučić i Eni Jurišić. Indira je odlučila da dalje ide Ruža Janjiš.
 
Tonyjev tim u prvoj emisiji uživo predstavljali su: Ana Androić Knežević, Edgar Rupena, Ivona Šimunić i Monika Perić. Edgar Rupena i Monika Perić su dobili najviše glasova gledatelja i slušatelja, a Tony je u iduću emisiju uživo poveo Anu Androić Knežević.
 
Pod vodstvom mentora Ivana za naklonost gledatelja borili su se: Stefany Žužić, Tajana Belina, Vedran Ljubenko i Vjekoslav Ključarić. Gledatelji su spasili Vedrana Ljubenka i Stefany Žužić. Ivan je odlučio da natjecanje nastavlja Tajana Belina. 
 
 
The Voice – Najljepši glas Hrvatske u prvoj emisiji uživo napustili su: Ivana Sutlović, Matea Dujmović, Ivona Šimunić i Vjekoslav Ključarić.
 
U četvrtfinale showa plasiralo se 12 pjevača. To su Alen Đuras, Rea Matić i Petra Vurušić iz Jacquesovog tima. Natjecanje nastavljaju i Lucija Lučić, Eni Jurišić i Ruža Janjiš iz Indirinog tima. Tonyjev tim će predstavljati Edgar Rupena, Monika Perić i Ana Androić Knežević, a Ivanov Vedran Ljubenko, Stefany Žužić i Tajana Belina.
Gledatelji i slušatelji u emisiji su sudjelovali i svojim komentarima putem svih društvenih mreža i mobilne aplikacije The Voice Hrvatska, a u događanja iza scene poput mogli su poviriti preko Snapchata.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala