Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Philadelphiiji će biti sunčano još duge tri godine
Serija FXX-a, "Uvijek je sunčano u Philadelphiji", uz 12. sezonu dobila zeleno svjetlo i za još 2 sezone!

U Philadelphiiji će biti sunčano još duge tri godine

 Jedanaesta sezona humoristične serije Uvijek je sunčano u Philadelphiji okončana je u ožujku ove godine, a ranije najavljena 12 sezona je pravovremeno najavljena za 2017. godinu. Obožavateljima ove neobične serije, koju publika ili obožava ili mrzi, najava nove sezone bi bila sasvim dovoljna da ih učini sretnima, no iz FXX-a su se odlučili i za hrabriji potez. 

Naime, serija "Uvijek je sunčano u Philadelphiji" ovog tjedna je naručena i za još dvije pune sezone. Dakle, ekipu irskog puba - Dennisa, Dee, Charlieja, Maca i Franka - uz ranije najavljenu 12., vidjet ćemo i u 13. i 14. sezoni, odnosno gledat ćemo ih još pune 3 godine. 

11. sezona u SAD-u je iznimno dobro primljena od strane gledatelja pa su nove epizode privukle u prosjeku 13% više gledatelja. U prosjeku je čak 1.4 milijuna gledatelja zasjelo pred male ekrane kako bi popratilo nove nepodobštine neukrotive ekipe. 

U glavnim ulogama 5 lakrdijaša serije su dobro znani vlasnici irskog puba Rob McElhenney, Glenn Howerton, Charlie Day, Kaitlin Olson i Danny DeVito.

Za još uvijek nepromijenjenu postavu i kreatore serije 14 sezona je izvanredan uspjeh, pogotovo ako uzmemo u obzir skromne začetke serije. McElhenney, Howerton i Day prvu su epizodu snimili običnom kamerom i s budžetom od 200 dolara te su je odnijeli FX Networksu, koji je na iznenađenje svih otkupio seriju. 

Na sreću svih zaluđenih obožavatelja serija je od 2005. godine uspjela preživjeti i rasti po popularnosti do danas, a više joj ni ne možemo zamisliti kraj. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    mario mario @ 3.4.2016. 0:03
    Iz sezone u sezonu sve su luđi i luđi. Ne znam ni sam koliko sam puta sve epizode pogledao. Sad me zanima me kako će Frankova frizura izgledati kroz 3 sezone i hoće li se Dennis konačno potpuno transformirati u serijskog ubojicu.
  • #1
    0 0
    memento memento @ 2.4.2016. 21:55
    Odlična vijest :D
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala