Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jim Parsons postaje glavni inženjer u NASA-i!
Jim Parsons pridružio se Octaviji Spencer, Taraji P. Henson i Janelle Monae kao zaposlenik NASA-e u filmu "Hidden Figures"

Jim Parsons postaje glavni inženjer u NASA-i!

 Glumac Jim Parsons, najpoznatiji po imenu svoje najpopularnije uloge Sheldona (Teorija velikog praska), u novom filmu Teda Melfija postaje glavni inženjer NASA-e.

Jim Parsons se pridružuje već iznimnoj glumačkoj postavi koja je ranije ove godine zaslužila svoje mjesto u filmskom projektu koji na velike ekrane donosi ključan trenutak svemirske utrke prošlog stoljeća. Pod naslovom "Hidden Figures", krije se film o talentu i uspjehu tri vrsne matematičarke. 

Uz Octaviju Spencer, Taraji P. Henson i Janelle Monae, koje se nalaze u glavnim ulogama filma, glume još i Kirsten Dunst, ali i Kevin Costner, Glen Powell te Mahershala Ali

 Film je zasnovan na istinitoj priči o tri žene, Afroamerikanke, koje su radile za NASA-u u presudnom trenutku svemirske utrke između SSSR-a i SAD-a. Katherine Johnson, Dorothy Vaughn i Mary Jackson bile su mozak iza operacije koja je lansirala i dovela astronauta Johna Glenna u orbitu oko zemlje. Ove tri matematičarke tako su preokrenule utrku do zvijezda i postavile SAD na put prema mjesecu. 

Ted Melfi režirat će film prema scenariju Allison Schroeder. Melfi je poznat kao redatelj i scenarist dirljive komedije Vincent, s Billom Murrayjem u glavnoj ulozi.

Film "Hidden Figures" u ožujku je krenuo s produkcijom i snimanjem, a ukoliko se sve nastavi prema planu, utrku do zvijezda gledat ćemo na velikim platnima u siječnju 2017. godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala