Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sheldon će svojom gestom iznenaditi Amy, ali i obožavatelje
Scenaristi "Teorije velikog praska" odlučili su vezu ovoga para podići na novu razinu

Sheldon će svojom gestom iznenaditi Amy, ali i obožavatelje

Jedna od najutvrđenijih veza na TV ekranima je svakako ona između Sheldona i Amy u seriji Teorija velikog praska. Iako su i oni na kratko prekinuli svoju vezu, ona je sad jača nego ikad, a čini se da će stvari uskoro krenuti još na bolje zahvaljujući tajanstvenom iznenađenju koje Sheldon uskoro planira. Kako je otkrio glumac Jim Parsons, ne trebamo očekivati nekakav drastičan preokret, ali to će biti nešto što će romantičnu vezu ovoga para podići na novi nivo.
 
Scenaristi od početka pažljivo razvijaju ovu vezu, držeći je uzbudljivom epizodu za epizodom, ali ne otkrivajući što nas očekuje u budućnosti. Tako se možda s pozicije gledatelja čini da se na dnevnoj bazi tu ne događa mnogo, ali kad promotrimo cijeli razvoj priče do sada mogli bismo izdvojiti mnoštvo situacija koje su obilježile vezu ovoga para.
 
 
Budući da je Sheldon poznat kao lik kojemu romantične geste nisu jača strana, pa će ovo iznenađenje makar bilo skromno u njegovom stilu zasigurno oduševiti obožavatelje. I što god da će reći ili napraviti za Amy, zasigurno će naglasiti da to još nikada nikome nije rekao.
 
Ovaj trenutak komentirala je u razgovoru za magazin EW i glumica Mayim Bialik (Amy) otkrivši da će taj novi nivo povjerenja biti stvarno poseban trenutak. Dodala je da će se, kao što smo mogli i pretpostaviti, sve dogoditi na specifičan Sheldonov način, ali da će to biti stvarno slatka epizoda.
 
Budući da ova veza napreduje sporo ali sigurno, obožavatelji se pitaju koliko će tek morati čekati vjenčanje ili djecu ovoga para. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala