Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bliži se nova avantura u zemlji čudesa
Novi trailer filma "Alisa iza ogledala" otkriva što je prethodilo Alisinu povratku u magičan svijet

Bliži se nova avantura u zemlji čudesa

Nastavak Disneyeve bajke Alisa u zemlji čudesa nije baziran na književnom predlošku, pa se nije točno znalo što možemo očekivati u novome filmu. Međutim likovi iz pera Lewisa Carrolla udruženi s maštom uvijek originalnog Tima Burtona već na prvi pogled izazivaju uzbuđenje za sva osjetila. 

Prvi trailer za film Alisa iza ogledala koji je izašao prije nekoliko mjeseci otkrio je kako će se Alisa (Mia Wasikowska), ovaj puta prolazeći kroz čarobno ogledalo, još jednom naći u zemlji čudesa gdje je čeka utrka s vremenom kako bi spasila svog prijatelja Ludog Klobučara (Johnny Depp).

Novi trailer otkriva nam malo više o samom početku filma odnosno o svijetu s naše strane ogledala. Vidimo Alisu koja se budi u bolnici gdje su je roditelji očito doveli nakon što im je ispričala svoje doživljaje u svijetu u koji je došla kroz zečju rupu. Videći da je neshvaćena, Alisa bježi, a u pomoć joj dolazi Plava gusjenica (Alan Rickman) koja je sada leptir pokazujući joj put kroz čarobno ogledalo. Nakon što se nađe s druge strane ogledala Alisa se ponovno smanji, a leptir joj govori kako se mora požuriti ako želi spasiti Ludog Klobučara. Sacha Baron Cohen našao se u ulozi Vremena koje će postati Alisin najveći neprijatelj.

Redatelj prvoga dijela Tim Burton ovaj se puta odlučio za producentsku ulogu, dok će film režirati James Bobin. U nastavku se vraćaju već dobro poznati likovi poput Bijelog Zeca (Michael Sheen), Cheshire mačke (Stephen Fry), te Crvene Kraljice (Helena Bonham Carter) i Bijele Kraljice (Anne Hathaway). Od nastavka se očekuje da ponovi uspjeh prvoga filma koji je zaradio čak milijardu dolara. 

Veselite li se još jednom putovanju u zemlju čudesa? Alisa iza ogledala u kina stiže 27. svibnja

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala