Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tijelo je dokaz - Treća sezona premijerno na AXN Adriji
Treća sezona uzbudljive kriminalističke serije sa prikazivanjem na AXN Adria kreće 6. travnja u 18:05h

"Tijelo je dokaz" - Treća sezona premijerno na AXN Adriji

Treća sezona uzbudljive kriminalističke serije Tijelo je dokaz s Danom Delany u glavnoj ulozi emitirat će se na AXN Adriji radnim danima od 6. do 20. Travnja.

Nakon što je nesrećom morala odustati od uspješne karijere u neurokirurgiji, dr. Megan Hunt (Dana Delany) postaje jedna od najboljih forenzičkih vještakinja u Philadelphiji. Unatoč tomu što je vrlo uspješna u svom poslu, reputacija koja je prati poznatija je od nje. Na sreću ima nekoliko obožavatelja među kojima je njezin asistent i istraživački partner, Peter Dunlop, koji prihvaća njezino nesvakidašnje ponašanje.

Život joj se jako zakomplicira nakon gotovo fatalne prometnom nesreće i tragičnog slučaja kad je greškom usmrtila pacijenta na operacijskom stolu. Kad se tome dodaju konstantni pokušaji da uspostavi zdravu komunikaciju s kćeri, bolna rastava i kronični nedostatak društvenog života ispada da dr. Hunt, kad su u pitanju odnosi sa živima, čeka još puno posla.

Dr. Megan Hunt odlično je portretirala Dana Delany koju naša publika poznaje iz dvije kultne serije – Kineska plaža i Kućanice. Uz nju stalnu glumačku postavu treće sezone čine Jeri Ryan (u ulozi Meganine šefice Kate Murphy; dosad najpoznatija kao Sedma od Devet iz Zvjezdanih staza), Mary Mouser (kao Lacy Falming, Helenina kćer), Geoffrey Arend (forenzičar Ethan Gross) i Mark Valley (detektiv Tommy Sullivan). Iza ove napete serije stoji scenarist i producent Christopher Murphey, koji je dosad realizirao samo jedan projekt, TV film Dead Lawyers.

Nakon odličnog prve sezone kad je imala više od 13 milijuna gledatelja po epizodi i bila svrstana u top 10 najočekivanijih serija od strane magazine Entertainment Weekly serija je početkom druge sezone zabilježila ponešto slabije rezultate. Ipak, do finala druge sezone, u kojem pogiba doktoričin najbliži suradnik, forenzičar Peter Dunlop, gledanost se itekako popravila, što je trend koji se nastavio i u trećoj godini serijala.

Svih trinaest epizoda serije Tijelo je dokaz bit će emitirano na AXN Adriji u razdoblju od 6. do 20. travnja, radnim danima u fiksnom terminu od 18:05h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala