Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rukometna senzacija stiže na Doma TV
Od 8. do 10. travnja Hrvatska rukometna reprezentacija igra kvalifikacijske utakmice za Olimpijske igre u Riju

Rukometna senzacija stiže na Doma TV

Za manje od dva tjedna, prateći utakmice na Doma TV-u, navijači hrvatske rukometne reprezentacije moći će zdušno bodriti hrvatske rukometaše te pratiti napete trenutke velike sportske borbe za odlazak na Olimpijske igre u Riju između Hrvatske, Danske, Norveške i Bahreina. Upravo će Doma TV, najgledaniji specijalizirani kanal u Hrvatskoj biti mjesto susreta ovih četiriju rukometnih momčadi koje igraju na kvalifikacijskom turniru u Danskoj od 8. do 10. travnja.

Na rukometnom kvalifikacijskom turniru za OI u Riju snage će odmjeriti četiri rukometne reprezentacije u šest utakmica, a prijenose uživo donosi najgledaniji specijalizirani kanal Doma TV.

U petak, 8. travnja obožavatelji rukometa moći će od 18 sati pratiti live prijenos utakmice između rukometne prezentacije Norveške i Bahreina, dok u 20:30 sati slijedi domaća sportska poslastica gdje će hrvatski rukometaši odmjeriti snage s Danskom, domaćinom ovog kvalifikacijskog turnira. Sljedeći dan, slijedi nova napeta utakmica između Hrvatske i Bahreina dok poslije njih prolaz na OI u Riju traže Danska i Norveška. Doma TV omogućit će gledateljima ponovno jedinstveno televizijsko iskustvo, 10. travnja, Hrvatska će se boriti za pobjedu protiv Norveške, a rukometne momčadi Bahreina i Danske, susrest će se u 20:30 sati.

Uz live prijenos atraktivnih utakmica, Doma TV omogućuje gledateljima i zanimljiv sadržaj koji će vjerno dočarati atmosferu u Danskoj. Saša Lugonjić, sportski urednik i novinar koji već više od 12 godina na Novoj TV donosi najvažnije vijesti sa sportskih događanja, naći će se u ulozi komentatora svih šest utakmica, a njegova stručnost i strast prema sportu uz gosta sukomentatora, bit će glavni aduti za sve gledatelje ovog uzbudljivog turnira koji slijedi.

Uz sukomentatora, legendu hrvatskog i svjetskog rukometa, zanimljive intervjue s igračima i stručnjacima rukometnog stožera donosi sportski reporter, urednik i novinar Stipe Sladoljev, koji će pratiti sve napete trenutke i pripreme uoči utakmica Hrvatske i drugih reprezentacija. Stipe Sladoljev uz Sašu Lugonjića, važna je karika sportske redakcije Nove TV, a njegova javljanja iz Danske uz zanimljive sugovornike, gledatelji će moći pratiti i u sportskim minutama Dnevnika Nove TV te na Doma TV-u.

Borba za pobjedu, najveća iskušenja rukometnih momčadi uoči napetih utakmica i duh zajedništva i navijanja, samo su neki od aduta koje ovaj specijalizirani kanal priprema za svoje gledatelje.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala