Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Franklin i Bash kreću u nove pobjede
Treća sezona zabavne serije o otkačenim odvjetnicima, od 1. travnja na Novoj TV!

"Franklin i Bash" kreću u nove pobjede

 
Nova TV premijerno donosi treću sezonu serije Franklin i Bash o dvojici nekonvencionalnih odvjetnika i dugogodišnjih prijatelja koji se zaposle u prestižnom, konzervativnom odvjetničkom uredu u Los Angelesu.
 
Jared Franklin (Breckin Meyer) i Peter Bash (Mark-Paul Gosselaar) su dvojica mladih i nekonvencionalnih odvjetnika s praktičnim znanjem i snalažljivošću s ulice. Nakon velike pobjede u jednoj parnici, regrutira ih glavni partner prestižne odvjetničke tvrtke u Los Angelesu, kako bi svojoj učmaloj tvrtki udahnuo nov život. Iako im ispadi u sudnicama i nepoštivanje autoriteta nisu strani, pokažu se kao kvalitetni i učinkoviti odvjetnici.
 
 
Međutim, njihova nova odvjetnička tvrtka vrlo je konzervativna i ostali zaposlenici su previše uštogljeni za njihov ukus, pa svojim dolaskom uzrokuju pravi sudar dvaju svjetova. Jared ima velikih problema sa slušanjem zapovijedi i koristi svaku priliku da potkopa tuđi autoritet. S druge strane, Peter ima odlične međuljudske vještine koje su mu korisne u sudnici, kada je bitno uspostaviti pravi kontakt sa sucem i porotom. Stanton Infield (Malcolm McDowell) je briljantni i ekscentrični partner na čelu tvrtke.
 
U trećoj sezoni serije, događaji se odmah počnu razvijati u zanimljivome smjeru. Naime, nakon što se osramote u debati protiv odvjetnice Rachel King (Heather Locklear) u jednom političkom talk-showu koji se emitira na nacionalnoj televiziji, Stanton odluči zaposliti Rachel koja postane njihovom novom šeficom. Osim toga, dvojac se preseli u kuću na plaži u Malibuu, što je još jedna promjena u njihovim životima. Tijekom sezone, Franklin i Bash bavit će se novim slučajevima i na sudu predstavljati uvijek zanimljive klijente kao što su svjetski poznati mađioničar, mrtvac koji je zapravo živ, obožavatelj bejzbola koji maltretira igrača, te osobu koja posjeduje - meteor.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala