Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Letters From Rosemary otkrit će mračnu tajnu obitelji Kennedy
Emma Stone igrat će glavnu ulogu u filmu o tragičnoj sudbini Rosemary Kennedy

"Letters From Rosemary" otkrit će mračnu tajnu obitelji Kennedy

Nedavno je javnost potresla dugo skrivana tajna jedne od najutjecajnijih američkih obitelji – Kennedyjevih. Nakon objavljivanja knjiga The missing Kennedy autorice Elizabeth Koehler-Pentacoff i Rosemary: The hidden Kennedy daughter autorice Kate Clifford Larson koje bacaju potpuno novo obitelj Kennedy, prvenstveno na oca obitelji – Josepha više ništa nije ostalo isto.

On je naime svoju prvu kćer Rosemary, stariju sestru predsjednika Johna F. Kennedyja, s 23 godine tajno poslao na lobotomiju kako bi spasio potencijalne političke karijere svojih sinova. Rosemary je zbog situacije koju je njezin majka doživjela dok ju je rađala od djetinjstva zaostajala za drugom djecom, a nakon stravične lobotomije, otac ju je smjestio u katoličku ustanovu za mentalno oboljele osobe u Jeffersonu, skrivenu od očiju javnosti te do njegove smrti punih dvadeset godina nitko, čak ni njezina majka nije znao ništa o njoj.

Oduševljen ovom pričom Nick Yarborough je na napravio scenarij te ga u potrazi na producentima objavio na stranici The Black List. Njegov je rad zainteresirao Stevea Golina i Douga Walda, producente ovogodišnjeg pobjednika Oskara Spotlighta koji su odlučili prihvatiti ovaj projekt pod nazivom Letters From Rosemary.
 
 
Za ulogu Rosemary odabrana je glumica Ema Stone koja već ima iskustva u velikim i nagrađivanim filmovima poput Tajni život kućnih pomoćnica i Ta luda ljubav, a osvojila je i nominaciju za Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu u prošlogodišnjem pobjedničkom filmu Birdman.
 
Sada je na producentima da odaberu i ostale članove obitelji Kennedy, a detaljnije informacije o početku produkcije očekuju se uskoro.
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala