Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Celebrity MasterChef - Ususret Uskrsu burno u kuhinji
Kandidate će na radnim jedinicama dočekati kutije, ali nakon što ih podignu, uslijedit će dodatna iznenađenja

Celebrity MasterChef - Ususret Uskrsu burno u kuhinji

 
Ovaj tjedan u MasterChefu kuhat će se u znaku Uskrsa. Na radnim jedinicama natjecatelje će dočekati kutija iznenađenja. „Od vas danas ne očekujemo lijepo prezentirani tanjur, već tradiciju na tanjuru!“  - objasnit će Ana kandidatima kako se od njih očekuje priprema tradicionalnog uskršnjeg ručka. Žiri će im dodatno napomenuti kako od sada dižu kriterije te im više neće tolerirati sirovo meso, ribu koja nije očišćena do kraja i nezačinjenu hranu.
 
Međutim, nakon prvog tjedna kuhanja u MasterChefu kada su se dobro upoznale s kakvim rekvizitima raspolažu, dvije kandidatkinje, Jasna i Lana na svoju su ruku ponijele i tajni alat - gulilicu za povrće. Na Radovanovo pitanje što je to, Jasna odgovara: „To je ono bez čega ja ne mogu raditi! Navikla sam, leži mi u ruci, sve ostalo mi je tako nespretno tako da sam je eto, prokrijumčarila.“  Lana je osim gulilice ponijela i svoj nož. Kaj me briga, nek se naljute! – samo je kratko prokomentirala nakon što ju je Radovan upozorio kako to nije po pravilima.
 

Žiri se neće oglušiti na ovaj sitni prekršaj, a ni kolege neće ostati ravnodušne. „Imaju tajni alat, dobro, ponijet ću i ja svoj tajni alat!“ komentirat će Leon, dok Lanu i Jasnu očekuje sankcija. 

Ispod kutije iznenađenja kandidate je dočekalo jaje. Radovan je objasnio kako su tri uskršnja gastronomska vrhunca: jedan je Veliki petak kada je post, jede se riba, drugi je uskršnji doručak u nedjelju, i raskošni uskršnji objed. Vlado će kao pobjednik prošlog izazova imati prednost – da mu žiri pomogne u bilo kojem trenutku na dvije minute, ukoliko će mu trebati pomoć tijekom izazova, a ovaj put on je u trajanju od sat i 45 minuta.

Ovo će vrlo vjerojatno biti moj prvi kompletni uskršnji objed ću ga ja napraviti. – izjavio je Hrvoje. Baby Dooks je za uskršnji ručak odlučio pjevajući zamijesiti i kruh te priznao kako je vješt u tome jer je već jednom davno radio u pizzeriji. Iako vješt u miješanju tijesta, David je i ovaj put kuhanje proveo postavljajući stotinu pitanja, pa je Ksenija komentirala da je on kao ona djeca koja imaju ADHD poremećaj. Mila je kuhala na rubu živčanog sloma, Andrea je masakrirala mrkvu, a Ricardo je napravio i svoju prvu francusku salatu. Bit će zanimljivo i nadasve zabavno vidjeti kako 14 celebrity kandidata vidi svoj idealan uskršnji objed.  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala