Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Spin-Off Istjerivača duhova ostao bez redatelja
Braća Russo su nakon nejasnih informacija iz Sonyja te od producenta Ivana Reitmana odustali od projekta

Spin-Off "Istjerivača duhova" ostao bez redatelja

Foto: PR Photos

U iščekivanju ovoljetnog reboota Istjerivača duhova sa ženskom postavom u režiji Paula Feiga, stižu nove vijesti o očekivanom drugom filmu za koji se pričalo da će vratiti mušku ekipu.

Te je planove još prošle godine najavio producent i režiser originalnog filma Ivan Reitman koji je rekao da nakon reboota sprema još jedan spin-off ovoga klasika za koji je angažirao scenarista Drewa Pearcea te redatelje Anthonyja i Joea Russoa. „Želimo stvoriti novi svijet Istjerivača duhova. Novi filmovi, TV serije, sitnice za prodaju... Feigov film će biti prvi u tom nizu i taj nas film čeka u srpnju 2016. kad ćemo imati priliku gledati četiri najsmješnije žene na svijetu. Drugi film s muškom postavom planiramo za godinu nakon“, rekao je Reitman. Kasnije su se pojavile glasine da će se u glavnim ulogama naći Channing Tatum i Chris Pratt, ali nakon toga više nije bilo riječi o ovome spin-offu sve do sada.

Kako donosi SlashFilm, za Istjerivače duhova stvari su krenule nizbrdo jer su braća Russo otkazali angažman te je mogući projekt ostao bez redatelja. Braća su izjavila da nakon početnog dogovora iz Sonyja nisu dobili konkretne informacije o razvoju projekta te su u međuvremenu preuzeli režiju oba nadolazeća nastavka Marvelovih Osvetnika (The Avengers: Infinity War) te više nisu dio ekipe Istjerivača duhova.

Neki smatraju da je cijelu priču zakuhao sam Reitman koji je nakon prve izjave o cijelom nizu planiranih projekata Ghostbusters franšize nekoliko mjeseci kasnije dao novu izjavu za medije. Tada je rekao da drugi filmovi nisu u planu i da je jedini film o istjerivačima duhova koji ćemo gledati ovaj koji stiže ove godine.

Moguće da je sve samo Reitmanov promotivni trik da privuče čim veću medijsku pažnju na nadolazeći film jer čini se da nitko ne vjeruje da sljedećeg filma neće biti. Kako god bilo braća Russo više nisu dio tih kombinacija, pa ako studio ipak planira još jedan film postavlja se pitanje tko će ga režirati?

 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala