Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pridružite se najbrže rastućoj fiksnoj mreži u Hrvatskoj
Uštedite pri svim kombinacijama mobilnih i fiksnih usluga, interneta i televizije

Pridružite se najbrže rastućoj fiksnoj mreži u Hrvatskoj


Razgovarajte, gledajte televiziju i surfajte neograničeno uz fiksni Trio paket, sada 6 mjeseci bez mjesečne naknade.

S kontinuiranim investicijama i širenjem vlastite širokopojasne mreže koja pokriva više od 380 tisuća kućanstava diljem Hrvatske i zahvaljujući dvoznamenkastom rastu svih fiksnih usluga, Vipnet je najbrže rastući operator na tržištu.  Kao najuspješniji izazivač na hrvatskom telekom tržištu Vipnet kontinuirano razvija nove, inovativne proizvode i usluge koji u prvi plan stavljaju još bolje i kvalitetnije korisničko iskustvo, a zahvaljujući čemu je Vipnet prvi izbor korisnika. To je potvrdilo i istraživanje provedeno po Net Promoter Score (NPS) metodi, prema kojem je Vipnet u 2015. postao vodeći operator prema zadovoljstvu korisnika u Hrvatskoj.

Vip Trio paket - telefon, Internet i televizija

Vip Trio paket uključuje neograničeno surfanje superbrzim kućnim internetom i telefoniranje prema svim fiksnim mrežama i Vip mobilnoj mreži u Hrvatskoj bez naknade za uspostavu poziva te gledanje televizije s uključenim najmodernijim funkcionalnostima. Nema unaprijed definiranih paketa i korisnik sam odabire svoju idealnu kombinaciju interneta, televizije i telefona. Dodatne popuste ostvaruju korisnici u okviru „Kombiniraj i uštedi“  koji uz Vip fiksne, istovremeno koriste i Vip mobilne usluge.

Superbrzi internet i najbolje TV iskustvo

Uz Vip TV nema propuštanja ni sekunde akcije i omiljenog sadržaja jer uz uključene interaktivne usluge: Pauza, Snimalica, Zakasnili ste i Propustili ste, korisnik u potpunosti upravlja vremenom. Pauza omogućuje zaustavljanje TV programa uživo, Snimalica snimanje TV programa koji se može pogledati kasnije, uz interaktivnu uslugu Zakasnili ste korisnik može pogledati bilo koji sadržaj koji je propustio u zadnja 3 dana, dok Propustili ste omogućuje vraćanje na početak emisije koja je u tijeku.

TV usluga također nudi više od 200 programa za cijelu obitelj, dok Vip Videoteka sadrži više od 3.500 atraktivnih filmskih naslova. Korisnicima koji stalno vole biti u pokretu na raspolaganju je usluga Vip TV za van koja omogućuje gledanje omiljenih programa u svakom trenutku i na bilo kojoj lokaciji putem mobitela, tableta ili računala. Vip fiksna ponuda u svim paketima omogućuje superbrzi neograničen internetski promet s brzinama do 120 Mbit/s, kao i neograničene pozive prema svim fiksnim mrežama i Vip mobilnoj mreži bez naknade za uspostavu poziva čak i u osnovnim paketima.

Nazovite odmah 0800 091 091 ili saznajte više na www.vipnet.hr i u Vip centrima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala