Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 20.3.
Iz večerašnjeg programa smo za vas izdvojili najzanimljivije serije i filmove

TV Preporuke dana - Nedjelja 20.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 20.3.

EMISIJE / SERIJE

Supertalent, Nova TV u 20:10h
Napeto natjecanje s audicija se nastavlja u drugoj epizodi najpoznatijeg talent showa, a samo najboljima žiri će reći 'DA' i plasirati točku u sljedeći krug natjecanja. U ovotjednom Supertalentu vidjet ćemo mađioničara, atraktivne plesne skupine, žonglera, nevjerojatnu točku akrobatskog plesa na šipci i brojne druge. Kako smo već imali priliku vidjeti, žiri je često toliko impresioniran talentima showa da imaju potrebu pridružiti se natjecateljima i na samoj pozornici.

Mentalist, RTL 2 u 20:15h
FBI drži da je Jane bjegunac, a on u međuvremenu dogovara sastanak s Galeom Bertramom, za kojeg svi vjeruju da je Red John. Sastanak je dogovoren na groblju na kojem počivaju Janeova supruga i kćer. Obračun je neizbježan.

Veliki požar, HTV 1 u 23:15h
Požar je sve jači. Thomas utrčava u kuću svoje šogorice Sare Farriner da probudi obitelj i odvede je na sigurno. No Sare nigdje nema. Thomas vodi djecu kroz gomilu do Temze. Nemaju sreće da pobjegnu u čamcu, pa se upućuju na sjever prema Moorfieldsu. U međuvremenu, Sara je u samici u zatvoru Newgate dok Denton ispituje Cartera, slugu vojvode Hanforda. Denton slaže djeliće teorije o Hanfordovom tajanstvenom gostu iz Španjolske i misli da kutija koju Španjolac uvijek ima kod sebe sadrži informacije o katoličkoj uroti protiv kralja. Uskoro Sara dolazi na red za ispitivanje, a kad odbije suradnju, Denton je stavlja u zajedničku ćeliju s okorjelim zločincima. Pepys prenosi kralju vijesti o širenju požara i o toj temi raspravlja Vijeće u palači. Denton ponovo ispituje Saru, koja ostaje nepokolebljiva sve dok ne vidi da je Denton uhitio i njezina sina Davida...

FILMOVI

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, Doma TV u 20h
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom, a Indy i njegova stara ljubav Marion (Karen Allen) prisiljeni su upustiti se u uzbudljivu pustolovinu, od mračnih džungli Južne Amerike do užurbanih tržnica Kaira kako bi se prvi domogli kovčega i spasili svijet.

Thor, Nova TV u 21:45h
U središtu priče je Thor, moćni ali arogantni ratnik s drugog svijeta čije nepromišljene akcije pokreću drevni rat. Za kaznu je prognan na Zemlju i prisiljen živjeti s ljudima. Ovdje uči što čini pravog heroja kad najopasniji negativac njegova svijeta šalje mračne sile Asgarda da napadnu Zemlju.

Smrtonosno oružje 3, Doma TV u 22:20h
Narednici policije Los Angelesa Roger Murtaugh (Danny Glover) i Martin Riggs (Mel Gibson) uhite kriminalca koji je pokušao provaliti u blindirani kamion samo osam dana prije Murtaughova odlaska u mirovinu. U sobi za istraživanje, uhićenika ubije bivši policajac, korumpirani Jack Edward Travis (Stuart Wilson), koji se bavi prodajom oružja ukradenog iz policijskih skladišta. Istraga Travisovih poslova detektive spaja s narednicom Lornom Cole (Rene Russo) iz unutarnje kontrole, a postaje sve primjetnije kako se između Martina i Lorne budi međusobna naklonost. Kada na snimci prepozna Travisovo lice, u cijelu se priču uključuje i Leo Getz (Joe Pesci), sada legitimni trgovac nekretninama.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala