Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeno je: Indiana Jones se vraća!
Steven Spielberg i Harrison Ford još jednom će se upustiti u fantastičnu avanturu koja stiže 2019. godine

Službeno je: Indiana Jones se vraća!

Iz Disneyja je stigla objava kako će se Indiana Jones vratiti na velike ekrane 19. srpnja 2019. godine u petoj epskoj avanturi popularnog serijala. Steven Spielberg, koji je režirao sva četiri prethodna filma, režirat će i ovaj, još neimenovani projekt. Harrison Ford reprizirat će svoju kultnu ulogu, a vraćaju se i producenti Kathleen Kennedy i Frank Marshall.

"Indiana Jones je jedan od najvećih heroja u filmskoj povijesti i jedva čekamo vratiti ga na filmska platna 2019. godine.", rekao je predsjednik Walt Disney studija Alan Horn. "Rijetkost je pronaći tako savršenu kombinaciju redatelja, producenata, glumca i uloge i jedva čekamo uputiti se na novu avanturu sa Harrisonom i Stevenom.", dodao je.

Proslavljeni arheolog i istraživač Indiana Jones prvi se puta predstavio 1981. godine u filmu Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, jednom od ponajboljih filmova svih vremena. Publiku je ponovno oduševio 1984. u filmu Indiana Jones i ukleti hram, zatim 1989. filmom Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, dok je posljednji film Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje izašao 2008. Četiri filma zajedno su zaradila više od 2 milijarde dolara.

U objavi novog nastavka nije najavljeno tko će biti zadužen za scenarij niti u kojem će smjeru ići radnja, ali s obzirom da se film očekuje tek za tri godine imamo vremena saznati sve detalje.

O novom se nastavku priča već neko vrijeme, a zvijezda filma Harrison Ford već je odavno rekao kako bi svakako bez razmišljanja ponovno glumio kultnog istraživača: "O da. Da, rado bih još jednom glumio Indianu. Publika je uživala u filmovima, lik ima povijest i potencijal, Steven Spielberg u redateljskoj fotelji - idealna kombinacija."

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala