Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Luke Cage stiže u rujnu!
Konačno je stigla na red i samostalna serija o Lukeu Cageu, koja nas dovodi korak bliže okupljanju tima 'The Defenders'

Luke Cage stiže u rujnu!

 Mike Colter, zvijezda Marvelovog novog showa, otkrio je datum premijere serije Luke Cage

Kako je ranije najavljeno, Luke Cage je druga u nizu od četiri serije (uz Daredevila, Jessicu Jones i The Defenders) koje je Marvel pripremio s Netflixom s fokusom na tim superjunaka poznatih pod nazivom The Defenders. Nakon emitiranja prve sezone Jessice Jones i Daredevila konačno je stiglo vrijeme i na Lukea Cagea.

Sam lik Lukea Cagea pojavio se prvi put u prvoj sezoni Jessice Jones kao njezin ljubavnik i barmen koji skriva svoje superjunačke moći.

Na premijernom prikazivanju druge sezone Daredevila Mike Colter je prvi puta najavio kada će publika moći gledati njega u glavnoj ulozi a to će se dogoditi 30. rujna. Također je otkrio kako će serija biti prepuna akcije.

Luke Cage dolazi u Harlem u New Yorku kao bjegunac, pokušavajući sagraditi novi život, ali ne može se skrivati zadugo. Primoran je boriti se za dobrobit svoga grada, a pritom će se suočiti sa svojom bolnom prošlošću. U prvoj sezoni vidjet ćemo nekoliko negativaca, primjerice Cottonmoutha, a navodno i Black Mariah. 

Čini se kako nam je showrunner Cheo Hodari Coker pripremio napetu i borbenu sezonu s nizom odličnih glumaca. Uz Mikea Coltera glumačka postava se sastoji i od Mahershala Ali, Alfre Woodard, Simone Missick, Theo Rossi, Frank Whaley te Sonia Braga

Dok čekamo supersnažnog i neuništivog Lukea Cagea, možete se zabaviti 2. sezonom Daredevila koju ćete moći gledati na Netflixu od 18. ožujka.  

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala