Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 13.3.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu sezonu zabavne emisije "Supertalent", nove serije i zanimljive filmove

TV Preporuke dana - Nedjelja 13.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelja, 13.3.

EMISIJE / SERIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15h
Produkcijski tim najpopularnijeg svjetskog talent showa 'Supertalent' održao je u Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu audicije na kojima se predstavilo tristotinjak talenata, a kako su protekle audicije saznat ćemo u uzbudljivom i zabavnom showu koji gledatelji imaju priliku pratiti od ove nedjelje. U prvih nekoliko emisija Supertalenta koje ćemo imati priliku pratiti na Novoj TV vidjet ćemo kako je izgledalo predstavljanje raznolikih talenta ispred žirija. Mislav Čavajda, Danijela Martinović, Martina Tomčić i Mario Petreković na audicijama su svakoj točki, uz kratki komentar nastupa, dodijelili jednu od dvije ocjene: DA ili NE.

Veliki požar, HTV 1 u 23:17h
"Veliki požar" priča je o iscrpljenom pekaru Thomasu Farrineru, koji je zaboravio zatvoriti peći, pa je izazvao stravičan požar. Prijeti razaranje Londona. Članovi Thomasove obitelji izgubljeni su u gužvi, dok očajni ljudi bježe, bore se, pljačkaju i bune se kako bi preživjeli. U tom užasu pratimo nekoliko osobnih priča sudionika katastrofe. Izbezumljena od brige, Sarah, siromašna udovica, traži svoga nestalog sina; brak slavnog dnevničara Samuela Pepysa u većoj je opasnosti zbog njegove snažne ambicije da se sprijatelji s kraljem nego zbog plamena pred vratima, hedonistički kralj s mukom kroti svoju divlju stranu i pretvara se u vođu kojeg narod treba. U srcu priče stoji tragični pekar, koji rastresen zbog mučne dileme, čini običnu pogrešku s razornim posljedicama.

Pa to je fantastično, HTV 2 u 23:49h
Iako je već isprobala sve moguće i nemoguće dijete, Eddy i dalje svim silama želi smršavjeti. Rješenje je detoksikacija. Nakon ručka s prijateljicama, nabrijana kreće na rigorozni vojnički fitness-program i strogu dijetu koja se ovaj put sastoji samo od vode i mesa. Na Patsynu žalost, Eddy se odrekla i šampanjca, pa su se kile počele topiti. No nije sve tako jednostavno kako se čini! Eddy se u snovima obraćaju i Bog i Vrag, koji pak imaju vlastite planove. U međuvremenu, perspektivna dramatičarka Saffy sreće svoga arogantnog školskog kolegu koji je želi iskoristiti kako bi se probio u glumačkim vodama. Patsy odluči okusiti život bez svojih legendarnih šiški iz šezdesetih.

FILMOVI

Jack Reacher, RTL u 20h
Kad nepoznati strijelac naizgled nasumce oduzme pet života, svi dokazi upućuju na bivšeg vojnika. Na ispitivanju, sve što ima za reći osumnjičenik je: „Dovedite Jacka Reachera!" I tako započinje igra! Jack Reacher kreće u potragu za istinom, borbu protiv neočekivanog neprijatelja s istančanim borilačkim vještinama i oštrim umom!

Godina prva, Doma TV u 20h
Nakon što je jeo s Drva znanja, primitivni seljak i poznati neradnik Zed (Jack Black) počinje postavljati pitanja o smislu života. Njegovo novo prosvjetljenje ga dovodi u sukob s ostalim stanovnicima sela pa je prisiljen pobjeći. U njegovom bijegu nerado mu se pridružuje i prijatelj Oh (Michael Cera) koji je također prognan. Njih dvojica zajedno krenu u potragu za odgovorima i tu počinje njihovo epsko putovanje nevjerojatnih proporcija...

Lov na losose u Jemenu, HTV 2 u 20:22h
Alfred Jones znanstvenik je koji se specijalizirao za uzgoj ribe.  On ne vidi dalje od svog svakodnevnog života sve dok njegov svijet nije iznenada uzdrman zahvaljujući jemenskom šeiku koji je opsjednut ribolovom i želi postići naizgled nemoguće – lov na losose u Jemenu. Na tom čudesnom putovanju nemoguće postaje moguće.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala