Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 12.3.
Večeras pratite kultnu seriju "Dirigenti i mužikaši", posljednje dvoboje "The Voicea" ili druge serije i zabavne filmove

TV Preporuke dana - Subota 12.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.3.

EMISIJE / SERIJE

Dirigenti i mužikaši, HTV 3 u 20h
Ambiciozni mladi župnik Kosec poremetio je mirne tokove života u Trnovcu. Počeo je u "farofu" okupljati mlade te ih uči svirati. Osnovali su muzički sastav koji seoski momci nadobudno nazivaju "džez". Njihova svirka izaziva i ljuti političke vođe Trnovca. Neki bi htjeli odmah zabraniti "popovsku mužiku", no partijski vođa Kubura zastupa drukčije metode. Najbolji je svirač u župnikovom sastavu trubač Ivo Barulek. On voli svoju trubu i djevojku Ivku Bahatovu, čiji je otac predsjednik crkvenog odbora i među najbogatijim ljudima u selu. Barulekovi su siromašni te su slabe nade zaljubljenih da im se ljubav ostvari. Ivo uzaludno traži namještenje, no tko će ga zaposliti dok svira u "popovskoj mužiki"? Poziv u vojsku otkida Ivu na duže vrijeme od rodne kuće, sviranja i od Ivke.

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:02h
U posljednjoj emisiji dvoboja showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske još će sedam parova pjevati za ostanak u natjecanju. Samo je osam slobodnih mjesta za ulazak u iduću fazu natjecanja - nokaute, a prigodu za preuzimanje ima još jedino mentor Ivan Dečak.

Vladarica, HTV 2 u 23:17h
Nakon napada na dvorac u Franji se raspali krvožednost te iznebuha odluči da će zauvijek promijeniti svoju vladavinu na francuskom prijestolju, što u njemu raspiri osvetoljubivost u potrazi za nestalim Narcisseom. Marija osupnuto otkrije prave razloge nedavnih Franjinih odluka te se upusti u vlastitu pogibeljnu misiju s lordom Condéom. Leith preklinje Greer da pobjegne iz zemlje koju je zapljusnuo val nasilja. Katarina u odajama dobije neočekivan i erotski posjet nakon što donese konačnu odluku o sudbini kćeri Claude.

FILMOVI

Johnny English ponovo jaše, RTL u 20h
U godinama kad su špijuni tajnih službi nestali sa scene, English je svoje vještine brusio u udaljenim dijelovima Azije. Kad tajna služba njezinog veličanstva sazna za planirani napad na kineskog premijera, hitno moraju pronaći neortodoksnog agenta, prije nego se dogodi tragedija i izbije globalni kaos. Kad ga svijet ponovno treba – Johnny English se vraća u akciju.

Željezno nebo, HTV 2 u 20:03h
Nacisti su nakon kraha u 2. Svjetskom ratu prebjegli daleko, čak na Mjesec. 70 godina su stvarali svoje carstvo na Tamnoj strani Mjeseca. Kad američki astronauti ugroze njihovu bazu, Mjesečev Fuhrer odluči da je vrijeme za povratak. Četvrti Reich odluči poslati dva nacistička oficira da pripreme invaziju na Zemlju. Nacistička leteća NLO armada je spremna na napad, vremena je sve manje!

Abraham Lincoln: Lovac na vampire, RTL u 23:45h
Predsjednik Abraham Lincoln, posvuda slavljen jer je sačuvao Uniju i oslobodio robove, ima skrivene motive iza svog odlučnog uspona na vlast: boriti se protiv sila nemrtvih. Otkako su mu kao dječaku majku ubili vampiri, Lincoln je posvetio život namjeri da liši naciju vampira koji su gotovo razorili Sjedinjene Države tijekom Građanskoga rata.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala