Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Posljednje Pantere na FOX Crimeu
Uzbudljiva kriminalistička serija bazirana na istinitim događajima sa prikazivanjem kreće 21. ožujka

"Posljednje Pantere" na FOX Crimeu

Nova kriminalistička serija Posljednje pantere koja se temelji na istinitim događajima, donosi neviđenu akciju, puno emocija, te filmsku napetost u šest epizoda koje ćemo moći pratiti od 21.do 26.ožujka na Fox Crimeu. Serija je bazirana na ideji francuskog novinara Jeromea Pierrata, a razvijena je u suradnji sa Jackom Thorneom - scenaristom serije Skins i dobitnikom mnogih televizijskih nagrada. Seriju režiraju Johan Renck, poznatiji po serijama Breaking Bad i The Walking Dead. Uvodna glazba je djelo nedavno preminulog, legendarnog Davida Bowieja.

Na početku tisućljeća, glavni gradovi diljem Europe, postaju meta velikih pljački dijamanata. Glavni akteri su "Pink Panthers" - neustrašiva banda poznata po svojim hrabrim pothvatima usred bijela dana i bijeg u poput onih iz najpoznatijih hollywoodskih filmova. Nakon desetljeća teroriziranja europskih draguljara, iznenada nestaju i gubi im se svaki trag. Iako se činilo da policija i osiguravajuće kuće mogu odahnuti, dolazi do nove pljačke na jugu Francuske, te sve ponovno počinje ukazivati na to da su se Pantere vratile... Spletom okolnosti dolazi do fatalne pogreške jednog od članova bande koji u bijegu pred policijom usmrti nevinu djevojčicu. Njena smrt inicira niz događaja diljem Europe koji su od lova na kradljivce dijamanata prerasli u potragu za ubojicom. Poznatoj će bandi za petama biti cijela francuska policija i policajac alžirskog podrijetla Khalil Rachedi kojeg glumi dobitnik nagrade “French César” - Tahar Rahim (A Prophet, The Past).

Istragu će otežati britanska činovnica osiguravajuće kuće, Naomi Franckom, koju glumi Samantha Morton, poznata po filmu Biti najbolji. Ulogu jednog od glavnih likova serije, onu srpskog bivšeg vojnika Milana Čelika koji je postao kradljivac dragulja, igra poznati hrvatski glumac Goran Bogdan. Iako su francuski policajac Khalil Rachedi i Naomi Franckom na tragu bande, Khalilov poručnik Roman odustaje od istrage. Khalil vođen svojim instinktom polako kreće u samostalnu istragu. Uz glavne likove, proputovat ćemo od Londona i Marseillea do Beograda i Bosne, u mračne dane balkanskog perioda iz 1995.godine.

Pratit ćemo evoluciju organiziranih zločina europskog kriminalnog podzemlja, banaka Europe i nove vrste kriminalaca – "bankstersa".

Posljednje pantere najnovija je kriminalistička serija od šest epizoda produkcijske kuće Sky Atlantic i CANAL+ u suradnji sa kućama SundanceTV i Haut et Court TV (The Returned), te Warp Films (Southcliffe) koja će se emitirati od 21. do 26.ožujka na Fox Crimeu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala