Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michael Keaton u adaptaciji bestselera American Assassin
Zvijezdu Oskarom nagrađenih filmova „Birdman“ i „Spotlight“ gledat ćemo u ulozi CIA-inog operativca

Michael Keaton u adaptaciji bestselera "American Assassin"

 
Michael Keaton, glumac koji očito filmovima donosi Oskare, dobio je glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji romana American Assassin. Film u prudukciji CBS-a i Lionsgatea režirat će Michael Cuesta (Ubijte glasnika) prema scenariju Stephena Schiffa.
 
Priča će se bazirati na književnom klasiku pisca Vincea Flynna, a prati veterna Hladnog rata Stana Hurleyja koji bi bio strah i trepet CIA-e kada bi više od nekoliko ljudi uopće znalo za njegovo postojanje. Na početku priče Hurleyjev zamjenik direktora, koji je izgubio zaručnicu u terorističkom napadu, naredi mu da provede tajnu operaciju na način da se prikrije tko stoji iza toga. Ubrzo zatim oni odlaze u zajedničku misiju sa smrtonosnim turskim agentom kako bi spriječili tajanstvenog operativca da na Bliskom istoku pokrene III. Svjetski rat.
 
 
American Assassin jedan je od 14 romana nedavno preminulog Flynna, o operativcu Mitchu Rappu i njegovoj borbi protiv terorizma. Ovaj je roman deseti u nizu, ali je kronološki prvi pa ako njegova adaptacija postigne uspjeh vjerujemo da će ubrzo slijediti i ostali nastavci koji su svi redom bestselleri, prodani u preko 20 milijuna primjeraka.
 
Keaton koji je dvije godine zaredom imao glavne uloge u filmovima nagrađenim Oskarom Birdmanu i Spotlightu te sada svaki njegov film nosi velika očekivanja. No stručnjaci smatraju da će American Assassin ipak biti prekomercijalan film, ali da bi njegov drugi ovogodišnji projekt The Founder, o osnivaču McDonaldsa Rayu Crocku, mogao biti ozbiljni kandidat u ovogodišnjoj konkurenciji.
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala