Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christian Bale nezadovljan svojom izvedbom Batmana
Christian Bale: "Heath Ledger je bio mnogo zanimljiviji od mene i onoga što sam ja radio."

Christian Bale nezadovljan svojom izvedbom Batmana

 Trilogija Christophera Nolana o DC-jevom stripovskom superjunaku Batmanu postigla je izvanredan uspjeh i oduševljenje fanova. Tri filma franšize donijeli su zaradu na kino blagajnama koja je prešla 2 milijarde dolara, s time da je prvi film trilogije Batman: Početak, unatoč pozamašnom box office uspjehu, zaradio najmanje od sva tri filma (preko 370 milijuna dolara). Vitez tame i Vitez tame: Povratak pomeli su kino blagajne diljem svijeta i donijeli zaradu od milijarde dolara svaki.

Ipak, sam Christian Bale, koji je odigrao ulogu Batmana u trilogiji, nije zadovoljan svojom izvedbom. Osim sporadičnih kritika na glas koji je Bale dao svome Batmanu, publika je u Baleovoj izvedbi nedvojbeno uživala. No, čini se kako je i sam Bale bio svjestan kako je besprijekorna izvedba Heatha Ledgera kao Jokera pomalo zasjenila njegovog glavnog junaka. 

"Nisam poptuno uspio napraviti ono čemu sam se nadao tijekom trilogije" rekao je Bale za Yahoo Movies. "Chris je uspio, ali moj vlastiti doživljaj je da ja nisam baš rasturio."
 
Njegova verzija Batmana je bila ona jako, jako, jako mračnog i poremećenog lika, s čime bi se svi fanovi složili, no otkrio je kako je osjećao da jednostavno mora prikazati čudovišni dio osobnosti koji se otkriva kada navuče odijelo Batmana. "Osjećao sam da bi bilo idiotski da nisam iskoristio odijelo kao sredstvo putem kojeg lik dopušta da njegov mračni dio izađe na vidjelo."
"Onda se pojavio Heath i nekako jednostavno poremetio sve moje planove. Zato što sam vidio da je on mnogo zanimljiviji od mene i onoga što sam ja radio."

Ovoga tjedna za Entertainment Weekly Bale je prokomentirao i novu inkarnaciju Batmana kojeg ćemo vidjeti u filmu Batman v Superman. Po svemu sudeći čini se zadovoljan sa svojim nasljednikom; u izjavama za trailere filma Bale je rekao kako film izgleda odlično, a o svome nasljedniku Benu Afflecku je prokomentirao - "Svi pridonesu svojim elementima toj ulozi, a tako će napraviti i Ben."
 
Batman v Superman: Zora pravde u domaćim kinima počinje s prikazivanjem ovoga mjeseca, točnije 25. ožujka
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala