Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stephen King otkrio novosti o The Dark Toweru
Osim nekih detalja o samoj adaptaciji, King i redatelj Nikolaj Arcel otkrili su i tko se pridružio glumačkoj ekipi

Stephen King otkrio novosti o "The Dark Toweru"

Adaptacija serijala The Dark Tower velikog Stephena Kinga u pripremi je već neko duže vrijeme, a sada su se napokon počeli događati malo konkretniji pomaci.

Stephen King i redatelj The Dark Towera Nikolaj Arcel su u dužem razgovoru za Entertainment Weekly otkrili neke stvari vezane za nadolazeću adaptaciju. I dok je King potvrdio kako će uvodna rečenica iz Gunslingera biti uvodna rečenica filma ("The man in black fled across the desert and the gunslinger followed."), ipak su nam otkrili kako filmska saga neće početi sa adaptacijom Gunslingera, odnosno djela s kojim je sve počelo.

King je to objasnio na ovaj način: "Film počinje in medias res, usred priče, umjesto na početku, što bi moglo malo uzrujati obožavatelje, ali prijeći će preko toga jer to ipak jest priča."

Gunslinger na dobar način uvodi lik Rolanda, kauboja veterana - revolveraš, koji je na pohodu prema naslovnom Mračnom tornju. Čovjek u crnom stoji mu na putu, a putem Roland odabire tri ključna lika, koji mu pomažu u njegovoj misiji. Njega će u filmskoj adaptaciji glumiti Idris Elba.

Elba je odmah stvar objavio na Twitteru, odnosno poslao je poruku Matthewu McConaugheyju, koji će u filmu glumiti Čovjeka u crnom. "@McConaughey imaš jednog novog pratitelja", uz hashtag #DarkTowerMovie, na što je McConaughey odgovorio: "@idriselba dođi i ulovi me, veselim se tome.", također uz isti hashtag.

The Dark Tower sa snimanjem kreće kroz nekoliko tjedana, a ciljaju 13. siječnja 2017. za datum izlaska.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala